BALAYAGE – O metodă franţuzească revoluţionară!

BALAYAGE: O metodă franţuzească revoluţionară! – Tabya

balayege tabya

BALAYAGEDeşi celebrităţile de la Hollywood folosesc de câţiva ani această tehnică de vopsire a părului, la noi ea a apărut mai târziu, iar în 2015 a prins şi mai mult avânt.

Balayage este o tehnică relativ uşoară, iar partea ei frumoasă se dezvăluie în efectul vizual obţinut, ce  combină, într-un mod fabulos şi natural, tonurile închise cu cele luminoase.

BALAYAGEPentru a ajunge, folosind această tehnică, la rezultatele dorite, evită, în primul rând, spălarea părului în ultimele 24 de ore înainte de vopsire. Astfel, uleiurile naturale îţi vor proteja scalpul pe durata procesului de colorare.

Culoarea este aplicată vertical, aşadar nu apare nicio linie clară de demarcaţie între nuanţe (cum se întâmplă în cazul tehnicii Ombre). Părul se poate purta fără probleme atât drept, cât şi ondulat, datorită lipsei de structură a tehnicii de vopsire.
BALAYAGEEste recomandată folosirea unor culori cu trei sau patru nuanţe mai deschise decât nuanţa naturală şi, prin jocul imaginaţiei, se pot obţine schimbări de look surprinzătoare şi seducătoare.

Această tehnică va cuceri femeile îndrăgostite de bucle şi volum.

Tehnica Balayage se poate combina cu tehnica Ombre, iar rezultatul este uimitor!

BALAYAGE BALAYAGE balayage tabyaBALAYAGE BALAYAGEBALAYAGE BALAYAGE

No Comments

Post a Comment