BEAUTY BLOG: CURSURI DE EXTENSII GENE FIR CU FIR

Cursuri de extensii gene fir cu fir a luat amploare in ultimul timp, tot mai multe doamne si domnisoare vrand sa aiba o privire cu impact. Sau doar sa arate mai bine, cu un look natural si atractiv.

Imi amintesc cum nu ieseam din casa fara rimel (adica fara sa aplic rimelul:) ).
Asa cum se intampla in toate domeniile, cand ceva este „in voga”, sunt foarte multe variante disponibile, diverse si interesante, nici nu stii pe care sa le alegi.

Acum depinde de fiecare persoana. Nu pot sa iti dau un sfat (inca) pentru ca nu cunosc toate brandurile de gene si toate cursurile de extensii. Nici nu stiu (inca) ce ti s-ar potrivi cel mai bine in acest moment.


Ce pot sa fac totusi este sa iti povestesc despre experienta mea ca invitat la cursul sustinut la sediul Neicha Romania & Tabya Lash Academy.

De la inceput am invatat lucruri noi si interesante ( despre tipurile de gene, de tehnici, de recomandari pentru ingrijirea acasa).

Cel mai mult mi-au placut exemplele date de trainerul Iulia Condrache. Cele mai valoroase recomandari mi se par cele venite din practica, din experienta de ani de zile lucrand in salon. Iar acesta este un lucru deosebit de important atunci cand alegi un curs : experienta si nivelul de pregatire al trainerului.

Normal … cum ar putea sa fie altfel?

Dar ai fi surprinsa sa afli cat de multi „traineri” sustin cursuri cand nici ei nu stapanesc prea bine tehnica si nici nu au suficienta experienta. Am auzit tot felul de povesti de cursante care imediat dupa incheierea cursului (de make-up, in acel caz) si-au deschis scoala.
Revenind, mi-a placut foarte mult de Iulia si mi-a inspirat incredere ca profesionist. Ba chiar m-a surprins cand am aflat ca pune extensiile in 1 ora – 1 ora si 30 min. ( in mod normal dureaza aproximativ 2 ore).

Mi-a mai placut faptul ca erau doar 3 cursante. Astfel trainerul a putut acorda o atentie mai mare participantilor . Evident , fiecare cursanta avea un model pe care sa lucreze.


Da, cum as putea sa uit : s-au predat tehnici de corectie a formei ochilor, alegerea grosimii,lungimii si curburii genelor pentru fiecare tip de clienta (chiar si culori disponibile pentru ocazii speciale sau adaptarea nuantei in functie de pigmentul pielii).

Ce e bine sa stii despre serviciul de extensii de gene :

  • Este migalos, e nevoie sa iti placa.
  • Solicita ochii si spatele. Asa ca este bine inveti sa iti protejezi vederea si postura.
  • Creaza „dependenta”. Clientele care si-au pus gene tot vor gene ( in majoritatea cazurilor). Asa ca vei avea cliente fidele.

Totusi, o avertizare!


Noi cosmeticienele suntem responsabile de sanatatea si frumusetea clientelor noastre. Sfaturile pe care le dam, produsele pe care le folosim, modul in care le aplicam, toate influenteaza calitatea vietii altor persoane.

Asa ca va rog, atunci cand alegeti un curs, alegeti responsabil.

  • Folositi produse bune,
  • Alegeti un trainer care sa va impartaseasca din experienta lui
  • Invatati cum sa protejati genele naturale (nu doar cum sa le aplicati pe cele false)
  • Ajutati clienta sa se ingrijeasca in mod corespunzator acasa
  • Exersati, exersati, exersati 🙂

Multumesc cu aceasta ocazie echipei Neicha si Tabya Lash Academy pentru invitatie si informatiile oferite. Acum stiu si eu mai multe despre gene, pot face la randul meu recomandari mai bune ( atat clientelor, cat si cosmeticienelor).

Le urez cursantelor mult succes, iar voua, celor care cititi acest articol: cat mai multe cliente fericite 🙂

Cu drag,

Irina Gârdea

P.S.: Sunt cursuri de incepatori, dar si de perfectionare ( oricand se poate invata ceva nou)

P.P.S.: pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul Neicha .

VEZI ARTICOLUL AICI

No Comments

Post a Comment