CAVIAR si BOTOX. Solutie antiaging pentru parul tau!

NOU in ROMANIA, CAVIAR si BOTOX intr-un singur tratament noninvaziv insa cu efect imediat si de durata! BTX Hair este un tratament anti-age pentru par! Parul nostru degradat se repara instant si devine suplu si matasos.

CAVIAR si BOTOX

HAIR BTX este combinatia perfecta a unor ingrediente-minune precum aminoacizi, vitamine, colagen si ulei de CAVIAR care lucreaza intens in adancul structurii firului de par, reparand totul, de la interior spre exterior. Este destinat parului degradat, supus unor tratamente intensive de colorare sau decolorare, parului aspru, casant sau chiar celui sensibil. Este un tratament ale carui efecte se vad inca de la prima aplicare, efectele lui fiind urmatoarele: hraneste si netezeste parul, are un puternic efect anti-frizz, repara firele de par uscate si casante, ofera stralucire si face parul mult mai usor de periat si de coafat.

CAVIAR si BOTOX

Tratamentul cu BOTOX si CAVIAR este o procedura de salon, placuta, cu o durata de aproximativ 90 min ( cu spalat si coafat inclus).

Efectul tratamentului dureaza pana la 4 -6 saptamani cu conditia ca se vor folosi produsele special concepute pentru acasa by INNOVATIS.

 

CAVIAR si BOTOX

 

CAVIAR si BOTOX

No Comments

Post a Comment