Cum arată manichiura și pedichiura în 2016?

Cum arată manichiura și pedichiura în 2016?manichiura gel

În funcție de anotimp, tendințele modelelor de unghii diferă și sunt extrem de variate. Chiar dacă unele dintre acestea sunt valabile mai mulți ani, apar și unele noi, ce se poartă cu precădere în 2016: manichiura simplă, nude sau metalică, ce conține diferite texturi, precum și unghiile caviar, aplicațiile de piele și multe alte modele trendy!

unghii scurte 2016Unghii scurte și culori pale

2016 continuă cu aceeași tendință ca și anul trecut, și anume aceea a unghiilor mici, scurte, pătrate sau rotunde, după preferințe, însă până la nivelul buricului degetului. Se renunță la extensiile exagerate în favoarea unei manichiuri simple, ce denotă îngrijire, delicatețe și rafinament. În ceea ce privește nuanțele alese, ai la dispoziție o gamă destul de variată: nude, alb, crem, bej, serenity sau roz quartz, culorile Pantone ale anului.

 

unghii french ombre

Manichiura și pedichiura French

În 2016, revine la putere manichiura French, care anul trecut aproape că fusese dată uitării. Noua variantă este ombre-french.

 

 

unghii gel 2016Culori puternice

În sezonul fierbinte, nuanțele puternice și îndrăznețe trebuie să-și facă apariția în look-ul tău. Odată cu bronzul, culorile stridente, asortate cu rujul, vor deveni un must have, însă ținuta de bază trebuie să fie alcătuită dintr-o non-culoare. Nuanțele la modă în 2016 sunt: roșu, verde, portocaliu, albastru, chiar și nuanțele de neon, ce rămân încă în tendințe.

 

 

Forma de migdalăunghii gel

Cu o lungime medie, acest model delicat și feminin denotă un stil luxos și rafinat. Tendința nu este neapărat nouă, însă își păstrează în continuare un număr mare de adepte. Clasica formă va fi purtată în culori pastelate, dar și metalice.

Pedichiura asortată

Pedichiura se va executa în aceleași culori ca și manichiura, chiar și french-ul ombre, la care recomandăm folosirea ojei clasice sau a celei semi-permanente. Sfatul specialistului este ca pedichiura să păstreze aceeași gamă de culoare ca cea a manichiurii, și nicidecum să fie făcută într-o nuanță mai deschisă. Iar soluția de top pentru calozități este gelul Callus Off, care îndepărtează cu ușurință celulele moarte, făra a folosi briciul. (Serviciu disponibil doar în salon.)

manichiura ombreCulori în degrade

Fie în culori pastelate, fie în culori puternice, unghiile degrade sunt un trend pentru femeile îndrăznețe. Culorile degrade pot fi realizate atât pe orizontală, cât și pe verticală, cea din urmă variantă oferind un aspect de lungime. Combinând două culori, se obține o culoare nouă, într-o nuanță de trecere.

 

 

manichiura balerinaForma balerină

Noutatea anului 2016 este forma balerină, o combinație între manichiura migdală și cea pătrată. Este ușor de purtat, comodă și rezistentă, datorită gelului flexibil. Se poartă în lungimi medii, asortată cu culori uni, French și modele grafice.

 

Mai multe poze cu lucrarile noastre le puteti gasi pe Instagram: @tabyaro

Preturile noastre le gasiti AICI!

 

 

unghii tabya

No Comments

Post a Comment