Cine Suntem?

Tabya

Pornind de la provocarea de a aduce în România ultimele tendințe în materie de înfrumuseţare, ce implică extensiile de gene fir cu fir, Tabya Eyelashes & Beauty a devenit un adevărat laborator în industria de lashmaking, lansând anual pe piaţă noi tehnici de volum şi instruind viitorii tineri profesionişti.

Dar, cum domeniul înfrumuseţării nu putea fi redus la o singură activitate, Tabya a decis să dezvolte serviciile de beauty astfel încât Tabya Eyelashes & Beauty este astăzi nu doar primul salon specializat în lashmaking din România, ci un adevărat centru care oferă toate serviciile moderne de înfrumuseţare.

Am pornit în această aventură de la extensiile de gene, și am ajuns astăzi să acoperim domeniul reconstrucției sprâncenelor, practicând stilizarea cu henna, extensiile fir cu fir, microblading și nu numai. Pentru că ne preocupă frumusețea în ansamblul ei, o zonă generoasă a salonului nostru este dedicată îngrijirii și înfrumusețării părului – stiliștii noștri stăpânind perfect cele mai noi tehnici de colorare, tratament și aplicare a extensiilor.

Nici îngrijirea tenului nu a fost uitată – secțiunea de cosmetică a Tabya Eyelashes & Beauty este modernă și oferă felurite tratamente eficiente, dar și machiaje spectaculoase pentru fiecare ocazie.

Salonul Tabya Eyelashes & Beauty se află într-un spaţiu cochet şi ultradotat, pe care îl puteţi găsi în nordul Bucureştiului, în zona Herăstrău, pe strada Intrarea Catedrei, cu parcare garantată.

Primul Eyelashes Boutique