Un Nou Concept

In urmă cu 10 ani, am deschis în București TABYA BEAUTY, primul salon specializat în extensii de gene din România.

Peste 13 000 de cliente unice ne-au pasit pragul. Acum este timpul sa ne extindem granitele si sa ajungem in fiecare sector, localitate si tara din Europa.

Am lansat pe 23 octombrie 2023 Prima Retea de Stilisti si Experti Independenti Francizati Tabya Lashes.

Acum clientii nostri pot gasi usor si rapid stilistul de extensii de gene Calificat mai aproape de casa. 

Stilistul Francizat este noul Standard International in serviciile de aplicare a extensiilor de gene.

Tabya Lashes este despre:

Educatie

Suntem Prima Academie din Romania Specializata in Extensii de Gene cu peste 3000 de Absolventi Unici. Suntem Autorizati de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale

Opurtunitate

Oferim sansa fiecarui stilist sa evoluieze armonios si sa obtina succes in calitate de Stilist Francizat si Certificat Tabya Lashes - Un nou Standard in Industria Extensiilor de Gene.

Dezvoltare

Utilizam  si dezvoltam tehnici revolutionare! Suntem autorii tehnicii de volum Twin Lash 4-18D. Oferim cursuri de Marketing, Business si Formatori pentru Stilisti.

Franciza

Suntem mai aproape de clientii nostri prin Prima Retea de Stilisti Independenti Certificati si Francizati National si International.

Magazin

Suntem cel mai mare Magazin din Europa SE de Produse Profesionale dedicate Stilistilor de Extensii Gene, Laminare si Stilizare Sprancene.

Distributie

Distribuim produsele noastre in toata lumea prin Distribuitorii nostri Oficiali. Ne gasiti in Italia, Grecia, Germania, Franta, Uk, Austria.

Internațional

Produsele Tabya Lashes au convins rapid tehnicienii din țară prin înalta calitate, dar și prin ușurința folosirii și aplicării lor, cunoscând în scurt timp și un renume internațional. Acestea sunt folosite atât către absolvenții Tabya Academy, Stilistii Francizati dar și de alți profesioniști în domeniu, care cunosc importanța utilizării unor produse de top. 

Cu o popularitate în continuă creștere, produsele Tabya Lashes sunt astăzi distribuite pe întreg teritoriul României, precum și la nivel internațional, cu o prezență considerabilă în țări precum: Grecia, Italia, Franta, UAE, Spania, Germania, UK, Austria etc.

Opurtunitati

Echipa Tabya numără în prezent peste 120 de profesioniști, Brand Masteri și Experți, Stilisti Francizati si absolvenți ai Tabya Academy . O echipă numeroasă de specialiști ce promovează, sub umbrela brandului Tabya, calitatea premium a serviciilor din industria de beauty.

Este o oportunitate pe care o oferim tuturor specialistilor talentați și devodați și ne bucurăm de fiecare nou membru al echipei noastre!

Alături de noi, orice privire devine seducătoare!

Educatie

   Baza Teoretica Solita si Practica Intensiva. Acesta este principiul etic aflat sub conduita Tabya Lash Academy, prima școală dedicată instruirii profesionale din industria extensiilor de gene și sprâncene fir cu fir Autorizată de Ministerul Muncii si Solidarității Sociale. Construita ca un puzzle, pas cu pas a ajuns rapid să fie recunoscuta drept o echipă puternică de traineri implicați și pasionați. Astăzi stau mărturie cifrele impresionante, rezultate din munca dedicată de zi cu zi, în care sunt însemnate peste 2100 de sesiuni-cursuri complete, peste 2000 de absolvenți unici și 5400 de diplome oferite. Iar din 2020 Academia oferă si Educație Online, devenind astfel accesibila si la distanță. 

Proiectul Tabya Lash Academy a demarat din dorința de a oferi infomații de calitate și asumate, care să îndrume tinerii artiști într-o carieră de succes, încununată cu reușite și clienți fericiți.