Extensii de gene 3D si Hollywood effect!

extensii de gene fir cu fir 3D

Extensii de gene ca la Hollywood, acum si in Romania!

Extensiile de gene 3D si Hollywood ( un mix din 3D, 4D, 5D, 6D), au aceeasi tehnica de aplicare ca si extensiile fir cu fir, asa-numita tehnica japoneza.

Totul a inceput de la aplicarea genelor fir cu fir clasice, unde pe un fir natural se aplica doar un fir fals ( din matase sintetica).Ulterior s-a dezvoltat aplicarea fir cu fir 2D. Aceasta din urma are la baza aceeasi tehnica ca si fir cu fir clasice, insa pe un fir se aplica 2 gene false, astfel incat volumul genelor obtinute va fi dublu. In cazul 3D si Hollywood vom aplica 3, 4, 5 si chiar 6 gene pe un fir natural. Va intrebati ce se intampla cu genele naturale??? Este foarte simplu: cu cat vom aplica mai multe gene pe un fir natural , cu atat mai redusa va fi grosimea lor, astfel incat pleoapa nu se va ingreuna, iar genele naturale nu vor fi afectate.

De exemplu: daca la fir cu fir clasice se aplica gene cu o grosime de 0,20mm sau 0,18mm, la extensiile 2D vom folosi 0,15 sau 0,12 mm. In cazul extensiilor de gene 3D se aplica grosimea de 0,1mm, iar la genele Hollywood Effect – 0,07mm.

Aceste gene sunt atat de subtiri si usoare, incat nu le vei simti! Sunt confortabile, moi la atingere, dand senzatia ca sunt din catifea, iar cel mai important este volumul spectaculos al genelor! Nicio mascara nu te va ajuta sa ai atat de mult volum si, in plus, nu sunt inestetice precum cele incarcate pana la refuz!

Extensiile de gene 3D si Hollywood sunt extrem de voluminoase si deosebite. Privirea ta se va face remarcata, iar tu te vei simti atat de libera si lipsita de griji! Chiar si la prima ora a diminetii vei arata fresh si aranjata!

Dezavantajul tehnicilor 3D si Hollywood este ca procedura dureaza mai mult si costul este mai mare. Insa efectul isi merita rabdarea si resursele!

Tabya Eyelashes & Beauty te invita sa fii printre primele femei din Romania care vor purta Hollywood Eyelashes!

hollywood eyelashes

 

No Comments

Post a Comment