Extensii de gene fir cu fir. Tehnici de Volum si Poze

Pe langa faptul ca sunt extrem de comode, nu se simt, nu mai aveti nevoie de rimmel, extensiile de gene va ofera si mult volum. Acest volum poate fi controlat si echilibrat prin mai multe tehnici de extensii de gene fir cu fir.

La aplicarea extensiilor de gene fir cu fir clasice se aplica un singur fir fals pe cel natural, astfel pe un ochi vom obtine un volum de maxim de 120 de gene. Pentru un efect dublu de volum vom folosi tehnica extensiilor de gene fir cu fir 2D. Pe un fir natural aplicam 2 fire false. Va intrebati daca nu cumva vor ingreuna geana naturala si o vor afecta? Raspunsul este demonstrat! NU! Cu cat crestem volumul cu atat genele false vor fi mai subtiri, pastrand un echilibru intre genele naturale si cele false. Dar acest lucru nu va impiedica sa faceti o pauza la fiecare 6 luni, lucru recomandat pentru hidratarea genelor naturale.

Aveti exemple de tehnici de aplicare a extensiilor de gene in imaginile de mai jos:

Pentru ca are genele naturale suficient de voluminoase si ii place efectul mai natural, Ruby Opteaza pentru extensiile de gene 2D, Curba C, forma Universala.

Extensii de gene fir cu fir

Extensii de gene fir cu fir

Anda Adam este o amatoare a genelor voluminoase si intense, de aceea ea poarta extensii de gene 2D dar varianta Magic Slim Lash. Ce sunt extensiile de gene Magic Volume? Sunt fire cu o structura noua. Este ultima aparitie in moda genelor. Structura extensiilor de gene Magic Slim este plata, astfel ofera dublu volum fara sa folosesti tehnici de volum cum sunt Push-Up Eyelashes sau Russian Volume. Efectul este extrem de intens, rezistent, vizibil dar in acelas timp foarte usoare.

Push-Up Eyelashes. Hollywood Eyelashes si Russian Volum sunt tehnici de volum extrem. Folosim cele mai subtiri gene existente cum sunt 0.06mm si 0.07mm, se simt extrem de usoare, mai degraba nu avem ce sa simtim. Sunt ca o catifea la atingere! Sunt si mai rezistente, fata de fir cu fir clasice si 2D. Intensitatea culorii si finetea lor este irezistibila. Procedura dureaza putin mai mult, necesita o atentie deosebita si multa munca, pentru ca manual pe un ochi se aplica aprox. 500 de gene. Este greu de imaginat dar rezultatul va uimi si pe cel mai inrait fan al Volumului Extrem!

Extensii de gene fir cu fir

Extensii de gene fir cu fir

Extensii de gene fir cu fir

Extensii de gene fir cu fir

Extensii de gene fir cu fir

Ultima recomandare din aceasta primavara sunt Color Lashes, un joc de culori, combinate cu extensiile de gene Neicha Premium Black va oferi privirii un look si mai deosebit. Culorile sunt discrete si alegere aveti peste 20 de nante noi. Color Lashes si Ombre Lashes evidentiaza culoarea ochilor naturali si sunt recomandate persoanelor care sunt iubitoare de farduri. Cu asa tip de gene nu mai aveti nevoie de farduri.

Va asteptam cu drag sa incercati extensiile de gene oferite de Tabya Eyelashes & Beauty. Cine este deja o purtatoare fidela a extensiilor de gene poate sa mai incerce si o alta tehnica.

Pentru programari va rugam sa ne sunati : 0744759009 / 0727388888

1 Comment
  • Cazare

    August 23, 2016 at 4:56 pm Reply

    Super scriere si de folos in viata de zi cu zi.

Post a Comment