Extensii de păr cusute – O tehnică la îndemână

extensii de par cusute

 

Extensii de păr cusute

 

extensii de par cusuteExtensiile de păr cusute reprezintă cea mai naturală metodă de înfrumusețare a părului, deoarece nu implică folosirea produselor chimice sau manevrarea termică. Extensiile de păr cusute sunt recunoscute pentru modul de aplicare absolut natural şi rapid.

Procedura de aplicare a extensiilor de păr cusute necesită doar un specialist bine instruit, șuvițe de păr natural cusute la bază, și acul și ața specifice pentru această tehnică. Părul natural este mai întâi spălat și degresat, apoi se realizează câteva împletituri de tip spic, numărul lor variind în funcție de volumul final dorit. Extensiile se atașează acestor împletituri, astfel încât părul să fie ușor de coafat, iar sistemul de prindere să fie invizibil. Fibra textilă folosită va fi într-o culoare similară celei a părului, și poate fi elastică sau rigidă. Cea elastică va conferi comoditate, în vreme ce varianta rigidă asigură o rezistență superioară.

Extensiile de păr cusute oferă un volum mai amplu decât alte tipuri de extensii. Singura condiţie pentru aplicarea lor, însă, este ca părul natural să nu fie mai scurt de nivelul umerilor, astfel încât să fie posibilă realizarea împletiturilor speciale, pentru ca extensiile să nu devină vizibile.

 

extensii de par cusute                  extensii de par cusute

 

extensii de par cusute REGULI DE ÎNGRIJIRE A EXTENSIILOR DE PĂR CUSUTE

 1. Hidratarea părului este obligatorie; chiar dacă părul este natural, acesta nu are nicio sursă de hidratare, în afară de produsele speciale pe care le vom aplica. Se recomandă, pentru lungime şi vârfuri, să folosim ulei de păr pentru descurcare.
 2. La uscarea părului se insistă mult în zona împletiturilor de pe scalp, deoarece acestea vor fi mai greu de uscat.
 3. Nu lăsați mult timp părul ud după spălare şi evitați apa sărată şi clorurată.
 4. Prindeți părul în coadă înainte de culcare pentru a evita încurcarea acestuia.
 5. Întreţinerea se face, în funcție de perioada de creștere a părului natural, între cinci şi opt săptămâni.
4 Comments
 • Mihaela Alexandra

  July 11, 2016 at 1:28 pm Reply

  Îmi puteți spune un preț informativ pentru aplicarea extensiilor cusute? Mulțumesc frumos 🙂

  • TABYA

   August 13, 2016 at 6:44 pm Reply

   Buna ziua, preturile noastre le gasiti mereu online aici pe site: http://www.tabya.ro/preturi
   Pretul difera in functie de cate impletituri pe scalp avem (cate trese se vor coase), iar acest lucru se decide impreuna cu stilistul nostru, in functie de lungimea, volumul parului natural si efectul dorit ca rezultat.

 • Liliana Deca

  February 28, 2016 at 2:21 pm Reply

  Se poate prinde în coadă fără a fi văzute cusăturile?

  • TABYA

   March 9, 2016 at 9:48 pm Reply

   Buna ziua, se poate, dar in functie de cate trese doriti sa purtati. Daca va doriti volum extrem si va aplicati 3-4 trese ( 3-4 randuri de impletituri pe scalp) este posibil sa fie greu sa-l prindeti in coada sus, insa o coada prinsa mai jos sau o impletitura nu va dezvalui secretul extensiilor pe care le purtati. Extensiile de par cusute in 2 randuri (2 trese) au un aspect mai natural si sunt mai usor de “dirijat” cu coafurile preferate. Alegerea va apartine si o luati impreuna cu stilistul in functie de lungimea parului naturala, densitatea parului si efectul dorit. Sa aveti o zi frumoasa si va asteptam la o intalnire la departamentul coafor la Tabya Eyelashes & Beauty.

Post a Comment