Extensii de sprâncene pentru un look fabulos!

Extensiile de păr, unghii şi gene au devenit o obişnuinţă. O metodă similară, eficientă și cu rezultate naturale este soluția pentru persoanele cu ale căror sprâncene natura nu a fost generoasă.

 

Extensii de sprâncene

 

Extensii de sprânceneExtensii de sprâncene:

Pentru că sprâncenele sunt esențiale în armonia fizionomiei, era firesc să existe diverse metode de corectare sau îmbunătățire a lor. Extensiile de sprâncene sunt soluția ideală dacă nu vrei să apelezi la o metodă de machiaj semi-permanent. Rezultatele sunt similare, dar de durată mai scurtă, astfel încât corecturile se pot face cu ușurință.

Procedura de aplicare a extensiilor de sprâncene fir cu fir vine din Statele Unite, iar rezultatele sunt naturale și absolut impresionante. Procedura constă în aplicarea unor fire cu dimensiuni cuprinse între 4 și 8 mm, în culori diferite, în funcție de tonurile și nuanțele sprâncenelor naturale. Cu ajutorul acestei tehnici, specialiștii pot remodela sprâncenele, pot corecta golurile și pot oferi sprâncenelor forme noi, în concordanță cu proporțiile feței, luminând privirea. În funcție de complexitatea reconstrucției, procedura poate dura de la 30 la 120 de minute.

Sesiunea demarează cu stilizarea sprâncenelor naturale, care presupune pensarea firelor de prisos și conturarea rezultatului final. Urmând acest desen, stilistul va aplica, fir cu fir, extensiile din mătase. Adezivul este prietenos cu pielea, transparent și hipoalergenic, astfel încât nu există probleme de compatibilitate.


Extensii de sprânceneReguli de îngrijire:

Este important să respecți cu atenție sfaturile stilistului, pentru că durata și rezistența extensiilor de sprâncene depinde de întreținerea corectă a lor. În primele 48 de ore de la procedură, se va evita contactul cu apa, astfel încât e de preferat să nu folosești sauna sau piscina și să îți speli fața cu atenție. Produsele pe bază de uleiuri aplicate local sunt interzise cu desăvârșire. Se recomandă ca demachierea să fie delicată, în jurul sprâncenelor, utilizând o loțiune micelară,tonică sau un demachiant special pentru ochi, pe bază de apă.

produse sprancene fir cu fir neicha

 

 

ATENŢIE!

Firele de păr naturale și cele aplicate trebuie manevrate delicat, fără a se recurge la frecare. Nu se aplică fard pe sprâncene. Perierea se va realiza atent, doar în direcţia creşterii firelor de păr.

Extensiile de sprâncene trebuie întreţinute, sesiunile repetându-se o dată la aproximativ două săptămâni

No Comments

Post a Comment