Extensiile de gene fir cu fir pot afecta genele naturale?

Extensiile de gene

Este prima intrebare pe care ne-o punem atunci cand ne gandim la aplicarea extensiilor de gene.
Uite ca treaba nu este asa grava, cum te duce gandul! Echipa de lash stylisti de la Tabya Eyelashes & Beauty, in colaborare cu NEICHA ( produse clasa premium pentru aplicarea, intretinerea si ingrijirea extensiilor de gene) iti vor explica mai jos cum stau lucrurile.

Ce nu stiai despre genele tale naturale este ca ele se regenereaza la o perioada de timp, insa aceasta regenerare nu este constanta. Ciclul de crestere a genelor este impartita in 3 stagii:
ANAGEN – stagiul de crestere activa. In aceasta etapa, doar 40% din genele superioare si 15% din genele inferioare sunt in crestere continua. Aceasta faza poate dura pana la 7 saptamani.
CATAGEN – stagiul de repaus. Cresterea si pigmentarea stagneaza. Baza foliculului se retrage pana la suprafata pielii. Aceasta faza poate dura pana la 3 saptamani.
TELOGEN – stagiul final sau cel de schimbare al genelor. Este cel mai lung stagiu, putand dura 3-4 luni. Din foliculi incep sa creasca noi fire de par. Fiecare geana are propriul ciclu de crestere, astfel incat schimbarea nu va fi simultana pentru toate genele.
Din aceasta cauza perioada de intretinere a extensiilor de gene poate varia intre 3 si 6 saptamani. Datorita faptului ca geana falsa se aplica la o distanta de 0,5mm de pleoapa, cresterea genelor naturale nu este incetinita. Astfel, procesul de regenerare ramane la fel de activ, dar diferit periodic. Aplicate corect extensiile de gene fir cu fir, genele naturale vor ramane sanatoase. Pe langa tehnica corecta de aplicare, o mare importanta o are si alegerea grosimii si lungimii genelor fir cu fir, corespunzatoare celor naturale, pentru evitarea ingreunarii pleoapei.

In ce caz, extensiile de gene, iti pot afecta totusi genele naturale?
In cazul in care din greseala alegi un specialist necalificat si fara experienta, care foloseste produse de calitate inferioara, indeosebi adezivul. Fiind o meserie foarte migaloasa ,necesitand maxima atentie, sfatul nostru este sa optati pentru profesionisti recomandati si cu experienta. Nu faceti economie, mai ales cand este vorba de ochii si sanatatea dumneavoastra!

Daca sunteti deja purtatoarea fidela a extensiilor de gene fir cu fir si doriti sa le oferiti un ajutor genelor naturale, Tabya Eyelashes & Beauty va recomanda sa folositi un tratament special, care nu contine ulei si nu afecteaza extensiile de gene. Neicha – Ample Lash Essence  se aplica in fiecare seara pe pleoapa, asemenea unui eyeliner, la baza genelor. Acest tratament va intareste genele naturale de la radacina, le hidrateaza si le grabeste cresterea naturala. Tratamentul il puteti achizitiona de la noi.

IMG_0205

 

Tabya Eyelashes & Beauty
Info/Programare 0744759009, 0376 203686

No Comments

Post a Comment