Extensiile de par Tape ON pe banda adeziva ( poze )

Extensiile de par Tape On pe banda adeziva au devenit extrem de populare si in Romania.

Procedura de aplicare este una rapida, dureaza aproximativ doua ore, in functie de cate seturi se vor aplica, cu spalat si coafat inclus.

La intretinere insa este posibil sa asteptati putin mai mult, pentru ca se vor indeparta extensiile, se vor schimba benzile dupa care din nou se vor aplica, iar tu te vei bucura de un par voluminos, lung, plin de culoare si usor de intretinut!

Culoarea: instrumentul de exceptie pentru acest tip de extensii de par. Tehnica ne permite sa combinam mai multe culori si sa obtinem un rezultat uimitor de Balayage, Ombre sau Suvite, fara sa fie necesar sa le vopsim.

Ce lungime va avea parul tau dupa aplicarea extensiilor de par tape on iti apartine atat tie cat si hairstilistului tau. Alegerea se face in functie de lungimea parului natural. Ai la alegere seturi a cate 25, 40, 45 si 55 cm. Iar numarul de seturi se alege in functie de volumul dorit, volumul parului natural si numarul de benzi in set.

Nu uita sa te informezi si cu regulile de ingrijire a extensiilor de par tape on, ca acestea sa-ti bucure imaginea mult timp inainte.

Mai multe informatii despre extensiile de par Tape On, preturi si reguli de ingrijire le gasiti aici: http://tabya.ro/extensii-de-par/

Iti prezentam si cateva poze cu lucrarile noastre:

Extensiile de par

Extensiile de par

Extensiile de par

Extensiile de par

Extensiile de par

Extensiile de par

 

 

No Comments

Post a Comment