Extensiile de păr TAPE ON: Soluția inteligentă!

Pentru o podoabă capilară spectaculoasă, extensiile sunt un aliat remarcabil de eficient. Iar Extensiile de păr TAPE ON reprezintă, acum, cel mai popular tip de extensii în întreaga lume.

Extensiile de păr

 

Atunci când natura nu te-a înzestrat cu o podoabă capilară de invidiat, îi poți veni în ajutor prin metode felurite. Dar cea care a câștigat cei mai mulți adepți până în acest moment este metoda care folosește extensii de păr cu bandă adezivă.

 

extensii tape on invizibile

Extensiile de păr TAPE ON

 

Tehnica este una revoluționară și complet non-invazivă, extensiile fiind realizate din păr natural și fiind ataşate pe păr cu bandă adezivă medicală.

Extensiile sunt alcătuite din păr natural și sunt semi-permanente, iar numele lor provine de la tehnica de prindere. Șuvițele sunt unite, la capete, printr-o bandă transparentă sau acoperită cu fire, devenind astfel aproape invizibile.

poza de coperta articolExtensiile de păr Tape On se aplică pe părul bine spălat și uscat în prealabil, în apropierea imediată a rădăcinii, printr-o tehnică pe care specialiștii o numesc „sandwich“. Aceasta presupune lipirea a două șuvițe de extensii pe o singură șuviță de păr. Fixarea extensiilor se face manual sau cu ajutorul unui dispozitiv special, metoda fiind inofensivă pentru părul natural și pentru scalp.

Cu o rezistență de aproximativ două luni, extensiile trebuie aplicate corect și îngrijite cu atenție.

Metoda poate să nu dea rezultatele dorite în cazul în care se aplică pe părul care se îngraşă abundent sau persoanelor care își spală zilnic părul.

Lungimea extensiilor se alege în funcție de lungimea și densitatea părului natural, metoda fiind adecvată dacă îți dorești volum și lungime. Extensiile au dimensiuni ce variază între 25 și 60 cm.

Tendința actuală este una de combinare a seturilor de culori diferite, astfel încât se obțin efecte de Ombre și Balayage fără să fie nevoie de colorare.

extensii par                culori extensii par produse hair talkthumb_shutterstock_229271956_1024
No Comments

Post a Comment