Hair PLASM – Baie de diamante pentru parul tau!

Parul perfect este un lux pe care ti-l poti permite la Tabya Eyelashes & Beauty

Hair PLASM – Baie de diamante pentru parul tau!

Nimic nu e mai urat pentru o femeie decat un par aspru, degradat, cu varfuri despicate ce arata ca o matura! Cate dintre noi nu si-ar dori sa fie mangaiate de iubit, iar acesta sa-si poata trece cu usurinta mana prin parul nostru, bucurandu-se de supletea lui. Ei bine, HAIR PLASM este tratamentul care-i vine de hac parului cu un grad avansat de degradare, reparandu-l din interior spre exterior, pana ce devine din nou matasos. Acum, parul perfect este un lux pe care ti-l poti permite! Si, cum tuturor ne place sa ne rasfatam, nu-i asa ca abia asteptam sa-I oferim parului nostru o baie de diamant si de perla neagra? Da, acestea sunt ingredientele active pentru HAIR PLASM, ce patrund in interiorul firului de par, restructurandu-l in profunzime. Tratamentul are timpul de actionare de numai 15 minute, urmand ca efectul sa se pastreze timp de 3 saptamani.

Hair PLASM

De reținut:
– Nu contine apa
– Nu incarca parul
– Nu lasa parul uleios
– Nu altereaza culoarea
– Contine 100% ingrediente active

Ingrediente principale:

– Pudra de diamant: actioneaza din plin in prim faza a tratamentului, ca o pudra exfolianta extrem de fina. Propiertatile acesteia activeaza microcirculatia si asigura supletea parului.
– Perla neagra: este cunoscuta pentru propirietatile emoliente datorita continutului de aminoacizi si proteine. Cu un continut ridicat de minerale marine, argonit si silicon, este esentiala in regenerarea metabolismului celular. Gratie enzimelor si antioxidantilor, ajuta la detoxifierea parului, la sanatatea si la vitalitatea structurii acestuia.

 

Hair PLASM

Hair PLASM

No Comments

Post a Comment