HENNA BROW: O soluție naturală pentru sprâncenele tale

HENNA BROW

HENNA BROW

HENNA BROW

Un nou serviciu care vine în sprijinul frumuseții naturale, Henna Brow reprezintă o alternativă naturală la vopseaua permanentă pentru sprâncene. Henna nu este neapărat o noutate, fiind folosită încă din vremuri străvechi în mai multe ritualuri de înfrumusețare, mai cu seamă pentru colorarea părului. Henna este un pigment sută la sută natural, care se obține din planta Lawsonia inermis, și care conferă culoare și luciu părului. Spre deosebire de colorantul obișnuit utilizat pentru sprâncene, care rezistă pe piele până la trei zile și pe firul de păr timp de două săptămâni, Henna Brow îți va colora pielea până la două săptămâni și va rezista pe sprânceană până la șase săptămâni. Henna poate masca imperfecțiunile și poate modifica subtil forma naturală a sprâncenelor. Dacă îți dorești o metodă bio cu efect de durată, Henna  este soluția perfectă de înfrumusețare.

 

 

3 Comments
 • Eleni Oprescu

  February 23, 2017 at 8:58 am Reply

  Buna ziua,
  Am vazut site-ul dumneavoastra si as avea o intrebare: pentru sprancene folositi cumva Henna Brow (ruseasca) si daca da, de unde as putea sa achizitionez si eu, eventual daca aveti un site, ceva.

  Multumesc frumos

  • TABYA

   February 24, 2017 at 9:23 pm Reply

   BUNA SEARA, NOI FOLOSIM BRANDUL RUSESC HENNA SPA SI IL PROCURAM DIRECT DIN MOSCOVA.AM FOLOSIT O PERIOADA SI HENNA BROW INSA HENNA SPA NE OFERA MAI MULTA REZISTENTA SI O CALITATE VIZIBIL MAI SUPERIOARA. VA MULTUMIM.

   • Eleni Oprescu

    March 1, 2017 at 2:23 pm Reply

    Multumesc frumos pentru raspuns. Puteti sa-mi trimiteti va rog pe email cum arata produsul si daca exista un site?
    O zi si o primavara frumoasa!

Post a Comment