Lash Stilist: Junior, Master sau Trainer. Pe cine sa alegem?

Lash Stilist

“Tabya Eyelashes & Beauty” reprezinta un salon specializat in extensii de gene fir cu fir, care are in spate o echipa de profesionisti dedicati trup si suflet clientelor care isi doresc gene perfecte 24h/24h. O echipa care zilnic persevereaza, care zilnic invata tehnici noi si se perfectioneaza in arta genelor frumoase. Un adevarat profesionst este mereu in cautarea perfectiunii, niciodata nu considera ca stie sufficient, stiind ca este loc mereu de mai bine si isi doreste foarte mult sa devina cel mai bun in meseria sa, lasand loc pentru tot ce inseamna NOU.

Meseria de Lash Stylist a aparut acum 11 ani si nimeni nu a putut visa la aceasta meserie de mic. Insa astazi multe femei se regasesc in domeniul Eyelashes. O meserie care te invata sa devii mult mai calm, mai rabdator si mai migalos ca alta data.

Timp de 3 ani, echipa “Tabya Eyelashes & Beauty” a crescut ca o familie iar astazi ne bucuram de cele mai frumoase si rezistente extensii de gene de pe piata. Unii lash stylisti sunt de mult in echipa, altii sunt mai tineri, dar fiecare dintre acestia are ca tel fericirea si multumirea miilor de femei din Bucuresti , dar si din tara.

Pentru a va fi mai usor sa alegeti unul dintre specialistii “Tabya Eyelashes & Beauty” si sa cunoasteti diferenta dintre nivelele la care ei se gasesc, mai jos va vom prezenta pe scurt caracteristicile nivelelor de incepator (JUNIOR), experimentat (MASTER) si profesionist (TRAINER):

1. JUNIOR-ul:

Un incepator la “Tabya Eyelashes & Beauty” este numit Junior Lash Stylist – el este nou in aceasta meserie, cu mai putina experienta in personalizarea genelor si cu multe emotii, dar foarte sarguincios si ambitios. Reuseste sa dovedeasca faptul ca dexteritatea si viteza de aplicare a genelor se pot obtine foarte usor daca iubesti ceea ce faci si iti dai tot interesul sa te perfectionezi, netratand superficial micile probleme intampinate. Junior-ul este intotdeauna in continua evolutie, isi dedica mult timp practicii si studierii tehnicilor, invata sa adapteze grosimile si lungimile extensiilor de gene in functie de genele naturale, invata din greselile corectate de TRAINER si poate ajunge la nivelul de Master Lash Stylist chiar in mai putin de 3 luni. Pana atunci, la Junior Lashmaker procedura dureaza aproximativ 3 ore pentru aplicarea/intretinerea extensiilor de gene fir cu fir clasice sau 2D, iar pretul este unul modest, adecvat experientei unui incepator si unui timp de asteptare mai indelungat.

2. MASTER-ul:

Master Lash Stylist-ul este un specialist foarte implicat, cu vaga experienta in alegerea corecta a formei genelor in functie de fizionomie, reusind astfel o stilizare personalizata. Deasemenea, el se pricepe foarte bine si la alegerea corecta a grosimii extensiilor de gene, adaptand lungimile, grosimile si curburile in functie de sanatatea si rezistenta genelor naturale, eliminand astfel orice risc de agresiune asupra firului natural de geana. Master-ul devine foarte priceput nu doar la tehnica de baza fir cu fir clasica, ci si la alte tehnici de aplicare a extensiilor de gene : fir cu fir 2D, 3D, 4D, 5D si chiar 6D. Femeile cu genele foarte subtiri, sau traumatizate de experiente neplacute, se pot incredinta usor pe mana unui master lash stylist. Experienta acestuia ii permite sa rezolve orice problema legata de genele d-tra, va poate lamuri cu privire la cauzele care au dus la problem in aplicarea anterioara si va poate da sfaturi in ceea ce priveste viitoarele aplicari. Deasemenea, in urma unei traume suferita de genele natural, master-ul poate opta chiar sa nu va aplice alte gene, considerand ca cel mai indicat ar fi sa faceti o pauza pentru ca genele naturale sa se regenereze , iar rezultatul obtinut ulterior sa poata fi cel scontat.

Asadar, cu toata increderea inainte pe patul Master Lash Stylist-ului ! Aici veti petrece in jur o ora si jumatate, relaxandu-va si asteptand cu nerabdare sa va vedeti mai frumoasa. Preturile pentru aplicarea/intretinerea extensiilor de gene fir cu fir difera de cele ale junior-ului, dat fiind gradul de experienta ridicat si timpul de asteptare mai scurt!

3. TRAINER-ul

Trainer Lash Stylist – este cel care dicteaza moda in domeniul Eyelashes, experimenteaza mult si incearca sa gaseasca cele mai tari solutii pentru rezistenta maxima a extensiilor de gene. El se perfectioneaza incontinuu, participa la cursuri si seminarii internationale, evolueaza constant si rapid tehnicile deja existente, corecteaza cu si mai multa experienta defectele si totodata preda cursuri pentru incepatori, perfectioneaza masteri si colaboreaza cu alti traineri in vederea elaborarii unor noi metode de aplicare a extensiilor de gene . Trainer-ul este mereu in legatura directa cu tot ce este nou in lume in materie de eyelashes, aducand pe piata din Romania tendintele internationale si oferind iubitoarelor de frumos ocazia de a experimenta asemeni divelor, tot ce este nou, practic si frumos.

Daca doriti sa ocupati un loc in programul trainer-ului trebuie sa stiti ca preturile aplicarii/intretinerii extensiilor de gene sunt ceva mai mari decat la celelalte categorii de stylisti ! Experienta incontestabila si numarul foarte mare de cerinte fac ca preturile sa fie fondate.

 Lash Stilist

No Comments

Post a Comment