Laminarea de gene si sprancene la ”Tabya Eyelashes & Beauty”

NOU IN ROMANIA! EXCLUSIV LA TABYA EYELASHES & BEUTY

Va prezentam o noua tehnica in industria frumusetii: Laminarea de gene si sprancene LVL Lashes (Anglia)  doar la ” Tabya Eyelashes & Beauty” !

Laminarea de gene

Laminarea genelor este o tehnica noua care are ca scop ingrosarea si curbarea genelor naturale, fara a mai fi nevoie de rimmel sau extensii de gene. Acest procedeu este destinat tuturor iubitoarelor de frumos, care merg insa pe linia naturalului. Acum puteti opta pentru stilizarea de lunga durata a genelor naturale!

Aveti ochii sensibili sau suferiti de alergii si va faceti griji ca nu puteti opta pentru acest truc de frumusete? Ei bine, puteti ! Procedura de laminare se realizeaza cu ajutorul unor produse profesionale de cea mai inalta calitate, avand la baza componente naturale testate oftalmologic (vitamine, produsi organici, peptide) care inlatura orice risc de a dezvolta iritatii/alergii ale ochilor!

Datorita metodei de realizare si a produselor utilizate, procedeul de laminare a genelor le ofera acestora pe termen indelungat o culoare ideala si o curbura naturala, flexibilitate si elasticitate, conturand intr-un mod subtil forma ochilor. Totodata, componentele produselor utilizate stimuleaza si grabesc procesul de crestere al genelor naturale, trezesc fuliculul si accelereaza keratinizarea firului de geana.

Laminarea de gene

Componentele naturale continute de produsele utilizate in laminarea genelor fac ca procedura sa fie:

100% hipoalergenica

100% netraumatizanta

100% nedureroasa

Avantajele laminarii genelor naturale:

– Alungirea vizibila a genelor

– Ingrosarea firului natural cu 30%

– Obtinerea unui aspect de gene voluminoase natural

– Pigmentarea firului natural – intensificarea culorii – efect de rimmel

– Curbarea genelor

– Protectia si intarirea firului natural

– Procedeu semipermanent (aprox. 2 luni – dar poate varia in functie de viteza de regenerare a genelor naturale!)

– Relaxare si rasfat timp de o ora (durata procedeului)

Pentru rezultate optime se recomanda ca laminarea sa se faca o data la o luna in primele 3 luni, urmand ca ulterior sa se vina pentru intretinerea lor odata la 2-3 luni.

Laminarea de gene

6 Comments
 • Roxana Mateias

  February 9, 2017 at 9:24 pm Reply

  Buna seara! Mi-am cumparat kit- ul pt laminare dar in instructiuni nu se pomeneste nimic de pigmentul negru! Imi puteti spune va rog pigmentul negru se pune inainte de keratina sau dupa fiind ultimul pas?si cat timp trebuie lasat sa actioneze? Si o ultima intrebare…..esenta o pun dupa keratina sau inainte si le las 10 min….va multumesc

 • Marin Andreea

  September 20, 2016 at 3:06 pm Reply

  Aveti kit pt laminare gene

 • Alina

  May 10, 2016 at 6:57 am Reply

  Buna ziua ..as vrea sa stiu daca face ti si cursuri pt laminare gene?

  • TABYA

   June 16, 2016 at 9:10 pm Reply

   Buna seara. Toate cursurile noastre se fac la Tabya Lash Academy impreuna cu Partenerul nostru Neicha ROmania. Setul nostru de laminare se numeste Fall in Volume si la procurare aveti si instructiunele. Procedura este una simpla. Va rugam sa contactati Academia aici: http://www.neicha.ro

Post a Comment