LUMINOIL: Un tratament restructurant pentru par

luminoil tratament par

luminoil tratament par

luminoil tratament parLuminoil este un tratament revoluţionar ce repară structura firului de păr în profunzime, de la interior spre exterior.

 

Păr degradat, aspru, tratat chimic, vârfuri casante? Poți să uiți de ele cu ajutorul tratamentului expres LUMINOIL. Destinat în special femeilor ocupate, Luminoil este un tratament profesional ce se realizează în salon, care acționează în doar câteva minute, astfel încât părul redevine strălucitor, mătăsos, plăcut la atingere, fără să aibă un aspect gras sau lipicios. Tratamentul se realizează la scafă, unde este lăsat să acționeze vreme de 15 minute, după care se limpezește.

Tratamentul este unic în lume, premiat în 2014 în America de Sud la capitolul inovație, fiind singurul care are proprietatea de a pătrunde și de a repara firul de păr din interior spre exterior, procedura inversă față de toate celelalte produse restructurante.

Pentru rezultate optime, se recomandă reluarea tratamentului o dată sau de două ori pe săptămână.

 

 TRUC: Dă rezultate fantastice atunci când este folosit imediat după vopsire. De asemenea, se poate folosi înainte de coafare. 

luminoil tratament par

1 Comment

Post a Comment