Manichiura si pedichiura in stil rusesc

Se spune ca mainile sunt primele care ne tradeaza varsta. Aspectul mainilor este deosebit de important, pentru ca ele sunt aproape tot timpul la vedere, sunt primele care vin in contact cu persoanele din jur, sunt cartea noastra de vizita.O manichiura ireprosabila va va ajuta cu siguranta la crearea unei prime impresii favorabile, aducandu-va astfel avantaje nebanuite.

Tabya Eyelashes & Beauty va ofera servicii de manichiura-pedichiura complete, fie ca va doriti o simpla curatare si hidratare, un masaj cu parafina sau o manichiura cu unghii tehnice.

Aparatura si ustensilele noastre sunt in conformitate cu normele sanitare ale Uniunii Europene, ceea ce ofera garantia securitatii clinico-biologice a dumneavoastra. Intregul instrumentar este sterilizat, iar personalul are pregatire profesionala de exceptie si este la curent cu ultimele tendinte in ingrijirea unghiilor.

Tratamente cu parafina pentru maini si picioare

manichiura si pedichiura

Pielea uscata si sensibila are nevoie de hidratare si protectie. Cu cat inaintam in varsta, pielea noastra isi pierde din suplete si elasticitate.

Unghii tehnice din elasticitate, devine uscata si rigida, conferind acel aspect de “maini imbatranite”. Munca in gospodarie, gradinaritul, precum si alte asemenea activitati, afecteaza pielea intr-un mod neplacut. Tratamentul cu parafina, executat periodic, poate preveni sau intarzia efectele neplacute ale muncilor manuale asupra pielii.

Unghiile tehnice sau artificiale sunt o optiune foarte buna pentru persoanele care isi rod unghiile sau pentru cele care sufera de pe urma exfolierii lor. Exfolierea si ruperea unghiilor pot duce la un aspect neingrijit al mainilor, cu unghii de diferite lungimi, aspect deloc estetic. Unghiile false dau rezultate acolo unde manichiura naturala nu poate fi de ajutor. Daca sunt aplicate si indepartate corect, unghiile false nu vor afecta structura unghiei naturale.

No Comments

Post a Comment