Microdermabraziune: peeling mecanic cu diamant

Microdermabraziune: solutia tenului impecabil tot anul!

Microdermabraziunea este cea mai noua metoda de curatare profunda a epidermei, printr-o exfoliere blanda si uimitoare. Acest tratament cosmetic este o alternativa eficienta a procedurilor chirurgicale costisitoare si a injectiilor cu Botox. In domeniul cosmeticii, prin microdermabraziune se intelege un peeling mecanic al pielii.

Tehnica microdermabraziunii presupune indepartarea stratului superficial al pielii, a bacteriilor inmultit in piele in procesul de oxidare a sebumului, pentru a stimula regenerarea celulara si a colagenului.

 Microdermabraziunea este un tratament cosmetic de exfoliere superficiala a epidermei care are o actiune dubla: exfoliere si absorbtie. In acest proces se exfoliaza primul strat de celule de la nivelul pielii folosind capete de tratament cu cristale, eliberand celulele noi si tinere si aducandu-le la suprafata. Microdermabraziunea este considerat ca cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curatare si intretinere a sanatatii pielii. Microdermabraziunea nu produce arsuri, iritatii sau alergii.

Microdermabraziunea cu diamante asigura cum spuneam o exfoliere pronuntata, iar prin intermediul discului cu diamant cu vacuum se extrage /aspira puternic excesul de sebuum din piele, stimuland totodata si circulatia sanguina, regenerand celulele pielii, tenul bucurandu-se de o refacere celulara, devenind astfel stralucitor, mai tanar si perfect uniformizat.

peeling mecanic cu diamant

Un astfel de tratament facial asigura tenului multiple beneficii precum:

–                 exfoliera si curatarea in profunzime a tenului

–                 indepartarea celulelor moarte

–                 eliminarea ridurilor fine

–                 indepartarea cicatricilor minore

–                 eliminarea semnelor lasate de acnee

–                 uniformizarea zonelor decolorate din cauza soarelui

–                 indepartarea punctelor negre mici

–                 tenul devine mai luminos si extrem de catifelat

Tratamentul dureaza 20 de minute si poate fi aplicat oricarui tip de ten.

Procedura de microdermabraziune cu diamante nu este dureroasa. Ea este asigurata cu ajutorul unei “baghete” care se trece usor pe piele, aplicand o usoara presiune astfel incat peelingul sa fie cat mai eficient.

Pentru rezultate maxime se aplica o crema hidratanta din gama Clinicare – gama de produse dematocosmetice, iar in cazul tenurilor mature tratamentul este suplimentat de masaj  sau masca plastica. Peelingul cu Diamante poate fi combinat cu un tratament de hidratare intensa, iar efectul acestui parteneriat cosmetic va fi peste asteptari!

Tratamentul facial este personalizat in functie de caracteristicile unice ale fiecarui tip de ten. Mai mult de atat, veti primi si sfaturi de cum sa va ingrijiti pielea si de ce aveti nevoie pentru a metine timp indelungat rezultatele obtinute.

Sunt riscuri  minime de infectare.

Tratamentul asigura rezultate vizibile de la prima sedinta.

Peelingul cu diamant poate fi facut atat in perioada rece cat si in zilele insorite de vara, cu conditia ca tenul va fie protejat primele 24 de ore.

Care sunt costurile peelingului cu diamante? >>>> AICI

peeling mecanic peeling mecanic

2 Comments
  • […] (Peeling cu Diamant) CADOU! Mai multe detali despre DermaOXy AICI iar despre Peelingul cu Diamant AICI! Domna Stela si Mihaela sunt la dispozitia dvs. in cabinetul de […]

  • […] Multe din voi deja ati incercat tratamentul cu Oxigen Hiperbaric, si cunoasteti beneficiile ri rezultatele acestuia, asa ca in Octombrie veti avea parte nu doar de hidratare ci si de MICRODERMABRAZIUNE (Peeling cu Diamant) CADOU! Mai multe detali despre DermaOXy AICI iar despre Peelingul cu Diamant AICI! […]

Post a Comment