Ofertele lunii Octombrie 2016 la Tabya Beauty

Buna ziua dragi doamne!

Va multumim ca ne preferati luna de luna, va multumim ca aveti rabdare cu noi si va multumim din suflet pentru toate recenziile pozitive si recomandarile pe care le faceti!

 

In luna Octombrie am pregatit urmatoarele Oferte promotionale pentru voi:

 

 1. Posibil nu stiati, ca una din colegele noastre de la departamentul manichiura si pedichiura este o adevarata profesionista in aplicarea si constructia cu Acryl, va invitam sa incercati si sa va convingeti de maestria ei, iar pentru acest lucru veti fi remunerata cu un CADOU la alegere: un french sau o culoare semipermanenta! Acelas Cadou il veti primi si daca alegeti manichiura cu gel. Luiza si Irina va asteapta cu drag!
 2. Multe din voi deja ati incercat tratamentul cu Oxigen Hiperbaric, si cunoasteti beneficiile ri rezultatele acestuia, asa ca in Octombrie veti avea parte nu doar de hidratare ci si de MICRODERMABRAZIUNE (Peeling cu Diamant) CADOU! Mai multe detali despre DermaOXy AICI iar despre Peelingul cu Diamant AICI! Domna Stela si Mihaela sunt la dispozitia dvs. in cabinetul de cosmetica!
 3. Andreea, SoSo si Gabriel va asteapta la coafor! Aplicarea extensiilor de par TAPE ON cu spalat si coafat inclus va fi la un pret de extceptie: 200 RON.   

Atentie! In Octombrie va puteti bucura de preturi accesibile si la serviciul de aplicare / intretinere extensii de gene la Junior Lash Stilist ( stilist cu experienta pana in 8 luni). Durata procedurii  pana in 3h.

 • Aplicare / intretinere extensii de gene fir cu fir clasice 1D – 120 Ron

 

 • Aplicare / intretinere extensii de gene fir cu fir volum 2D – 150 Ron

 

 • Aplicare / intretinere extensii de gene fir cu fir volum 3D – 180 Ron

 

 

extensii de par tape onmani acryldermaoxy

4 Comments
 • Iuliana Timaru

  October 3, 2016 at 1:28 pm Reply

  Cea mai frumoasa si armonioasa echipa ! Mult succes !

  • TABYA

   January 14, 2017 at 9:12 am Reply

   Mulțumim din suflet Dna Iuliana😄😘

 • TABYA

  October 1, 2016 at 8:20 pm Reply

  Va multumim doamna Angela! Va iubim si va asteptam cu drag:)

 • Angela Calomfir

  October 1, 2016 at 12:12 pm Reply

  Va iubesc sinteti o echipa foarte frumos organizata. Si de o pregatire profesionala exceptionala. Sint foarte multumim de serviciile oferite. Va doresc succes in continuare. ..va multumesc ca existati !!!!!

Post a Comment