OFERTELE LUNII SEPTEMBRIE 2016

TABYA EYELASHES & BEAUTY te surprinde cu Oferte de exceptie in aceasta Toamna!

Alege una din ofertele noastre sau chiar mai multe:

  1. BOTOX LASH : un nou serviciu, tratament si design a genelor tale naturale la 50% REDUCERE in luna Septembrie! Vei plati doar 150 ron in loc de 300 ron.Profita acum de aceasta ocazie si incearca Botox Lash. Vezi detalii despre procedura AICI !
  2. Vino la un vopsit simplu / schimbare de look / vopsit balayage sau ombre si vei fi incantata de Cadoul nostru pentru tine: Tratamentul de Par LUMINOIL! Detalii despre tratamentul Luminoil gasesti AICI !
  3. Interdictiile de sezon au fost o piedica pentru tine  sa-ti faci o reconstructie  de sprancene prin metoda MICROBLADING? Acum este momentul ideal! Iar noi iti oferim un discount unic la Microblading: 450 ron ( in loc de 800 ron). Procedura include si retusul care se face la un interval de 3-4 saptamani de la prima vizita! Microblading este o procedura care se imparte in 2 etape / sedinte si nu garanteaza rezultatul doar dupa prima sedinta!
  4. Vino la unul din tratamentele noastre faciale profesionale, oferite de dermato-cosmeticienele noastre Stela si Mihaela, iar sprancenele tale se vor bucura de o stilizare de sprancene Henna SPA GRATUIT! Vei economisi 120 Ron, asa ca nu rata nici aceasta ocazie de a te bucura de un ten sanatos si sprancene perfecte! Despre Henna Spa gasesti detalii AICI! Iar despre cateva din tratamentele noastre faciale puteti citi AICI !

Te asteptam cu drag la Tabya Eyelashes & Beauty!

Programarile se fac telefonic la nr. 0744759009 sau 0727388888

Urmareste-ne pe instagram @tabyaro

tabya oferte

No Comments

Post a Comment