tabya

OLAPLEX, componenta esentiala in fiecare formula de Culoare si Balayage!

 

Domeniul colorarii parului trece prin cea mai mare revolutie in beauty. Mai precis, este vorba despre produsul vedeta Olaplex – un produs minune care salveaza 100% parul natural in timpul vopsirii, decolorarii sau decapajului. OLAPLEX a fost folosit de mii de ori, cu rezultate uimitoare, in intreaga lume! Parul ramane sanatos, stralucitor, iar culorile aplicate pur si simplu prind “viata”. Vopseste-te blond, fara a compromite integritatea firului de par.tabya - olaplex

 

Ce este Olaplex si cu ce ne ajuta?

 

Olaplex este formula ce reface legaturile din interiorul firului de par, mai exact in cortex (al doilea strat al firului de par). Aici se produc majoritatea proceselor chimice (vopsit, decolorat), care duc la degradarea firului de par, de aceea, Olaplex este recomandat pentru orice fir de par.

Olaplex este diferit de restul produselor, deoarece are putere sa refaca legaturile firului de par si in cortexolaplex bucuresti, dar in acelasi timp putem si colora sau decolora firul de par. Intalnim in fiecare moment factori care duc la degradarea firului de par, cu atat mai mult, atunci cand vine vorba de un procedeu chimic pentru parul nostru, de aceea specialistii Tabya Eyelashes & Beauty recomanda Olaplex.
O formula inovatoare!

Produsul revolutionar are la baza un ingredient chimic secret care este liber de silicon sau de ulei. Dr. Eric Pressly si Dr. Craig Hawker reprezinta echipa de vis care a creat acest produs unic. Ei sunt doi chimisti specializati pe materiale si produse chimice, carora li s-a lansat o provocare: sa construiasca formula acestui PRODUS MINUNE pentru par, desi domeniul hair beauty era ceva cu totul nou pentru ei.

 

Olaplex se poate folosi in procesul de decolorat, vopsit simplu, balayage, ombre si totodata ca un tratament pentru par. 

 

tabya olaplexAvantajele utilizarii OLAPLEX:

 

– protejeaza parul in timpul colorarii si decolorarii;

– reface legaturile din interioarul firului de par;

– poate fi folosit ca tratament de refacere al firului de par; dupa folosirea produsului Olaplex, varfurile nu mai sunt despicate;

– pentru mentinerea sanatatii firului de par,  pasul 3 obligatoriu de folosit acasa;

– parul isi mentine culoarea si luciul pe termen indelungat;

– pana in acest moment, Olaplex nu are nicio recenzie negativa;

 

Dezavantaje:

-in cazul parului deja colorat, extrem de degradat, Olaplex nu are acelasi efect ca pe un par sanatos;

 

Care sunt si ce rol au cei 3 Pasi Olaplex? 

 

Pasul 1: Olaplex NO.1 Bond Multiplier este adaugat in decolorant sau vopsea, in functie de gradul de deschide pe care ti-l doresti.

 

Pasul 2: Olaplex NO.2 Bond Perfector stabilizeaza substanta in interiorul firului de par si inchide procesul chimic. Se aplica dupa clatirea pudrei sau vopselei de pe par. Se lasa sa actioneze 10 minute dupa aplicarea acestuia in functie de calitatea initiala a firului de par. Acest pas este obligatoriu!

 

Pasul 3: Olaplex NO.3 Hair Perfector mentine substanta in interiorul parului si vine in completarea procesului de refacere la fiecare folosire acasa. Prin acest pas, continuam procesul de refacere al legaturilor firului de par si mentine sanatatea lui pe o perioada indelungata.

 

Pasul 3 fiind viitorul tau prieten, iti facem o recomandare: “take it home” direct de la salonul Tabya Eyelashes & Beauty.

 

Cum folosim acasa Pasul 3: Tratament perfector 100 ml?

       Folositi o data pe saptamana, intre serviciile de colorare, pentru a intari firul de par.

Instructiuni de folosire: 

1. Aplicati o cantitate generoasa de produs de la radacini catre varfuri pe parul uscat cu prosopul, nespalat. Treceti o data cu pieptenul prin par. Lasati sa actioneze minim 10 minute. Pentru par deteriorat, repetati aplicarea fara a clati. 

2. Clatiti parul, samponati si folositi balsamul obisnuit.

 

 

Olaplex nu contine silicon, sulfati, ftalați, aldehide și nu este niciodata testat pe animale. Olaplex reconecteaza legaturile de sulf rupte din par. Aceste legaturi sunt distruse in timpul tratamentelor termice, mecanice si chimice.

Este utilizat ca un instrument. Cu cat se utilizeaza Olaplex mai mult, cu atat devine mai familiar.

 

Acest produs reprezinta marea revolutie a procesului de colorare, un partener de neinlocuit pentru tine si pentru stilist, cu care in cateva ore se poate obtine culoarea ta preferata, fara sa-ti afecteze. Olaplex ofera prin combinatiile speciale dintre Pasul 1 si 2, tratamente miraculoase pentru parul tau! Integritatea parului nu mai este compromisa de serviciile chimice.

Preturi Olaplex:

Olaplex  Vopsit / Balayage /Ombre 1 doza – 50 RON ( la fiecare vopsit este nevoie de minim o doza de Olaplex, iar la decolorat este nevoie de minim 2 doze de Olaplex).

Olaplex Tratament Reconstructie pentru par scurt / mediu / lung – 150 Ron / 200 Ron / 250 Ron (spalatul si coafatul este inclus, procedura doar in salon).

Olaplex Tratament Protector NR.3 pentru par scurt / mediu / lung – 120 ROn / 150 ROn / 180 Ron ( spalatul si coafatul este inclus, se poate face si acasa, intreaba despre produs in receptie).

olaplex bucuresti

 

Stilistii Tabya Eyelashes & Beauty au observat ca Olaplex reduce enorm  mirosul neplacut din timpul procedurii de decolorare/vopsire, astfel procedura automat devine mult mai placuta si sigura pentru persoanele alergice.


olaplex bucurestiolaplex bucurestitabya olaplex

tabya olaplex

No Comments

Post a Comment