OMBRE – Efecte speciale pentru un păr de invidiat

ombre virfuri

Pe bună dreptate foarte populară, pentru că aduce un plus de volum optic părului, prin contrastul dintre partea mai închisă și cea mai deschisă, tehnica Ombre constă într-un efect delicat şi special de colorare. Pentru a obține culori diferite pe părțile diferite ale părului, hairstylistul îți va expune opțiunile pe care le ai.

ombre mov rozPentru că vrei ca părul tău să arate spectaculos, este bine să alegi o nuanță care se potrivește ca ton cu restul părului, astfel încât efectul să fie cât mai natural.

Pentru a obține acest efect, în cele mai multe dintre cazuri va fi nevoie de decolorare. Există două tipuri de colorare Ombre – cel tradițional și cel invers, în funcție de porțiunea din păr pe care va fi aplicată vopseaua într-un ton mai deschis.

Dacă îți dorești un efect Ombre pe părul natural, este important să știi că va trebui să folosești o cremă colorantă cu nu mai mult de două nuanțe mai deschisă decât nuanța naturală a părului. Cu cât mai subtilă va fi culoarea, cu atât mai natural va fi rezultatul.

 

O altă decizie pe care va trebui să o iei împreună cu stilistul va fi cea a locului de îmbinare a culorii naturale cu cea care realizează efectul Ombre.

Specialiștii indică ca acel punct să se afle undeva mai jos de linia maxilarului, pentru un look cu adevărat excepțional.

 

 vopsit ombre 1 vopit ombre 2 vopsit ombre 3 ombre par coperta vopsit ombre 4
ombre albastru

 

 

 

No Comments

Post a Comment