Peeling Enzimatic: Ten radios cu peeling-ul enzimatic Suedez

peeling enzimatic

Îți ignori tenul din lipsă de timp? Atunci ai nevoie de tratamentul expres cu efect rapid, imediat și de durată, care îți va transforma radical tenul în doar 30 de minute!

PASUL 1:
peeling enzimaticPeeling-ul biologic (enzimatic) este o metodă de exfoliere care utilizează ingrediente naturale (enzimele), asigurând o exfoliere blândă şi sigură, cu efecte vizibile imediate. Este cea mai eficientă tehnică utilizată în saloanele de înfrumuseţare. Acest tratament are un efect catalitic asupra stratului cornos, accelerând procesul de regenerare a pielii fără a o vătăma. Are o acţiune eficientă şi durabilă, putând fi aplicat pe toate tipurile de piele. Pielea devine perfect restaurată, luminoasă, cu un aspect proaspăt şi o textură catifelată.

Principiul activ al tratamentului se bazează pe acţiunea enzimelor de dizolvare şi înlăturare a celulelor moarte de la suprafaţa pielii, prin degradarea proteinelor şi lipidelor. Celulele de la nivelul stratului cornos sunt menţinute unite cu ajutorul proteinelor. Atunci când acestea sunt hidrolizate enzimatic, celulele moarte sunt eliberate din reţeaua celulară şi îndepărtate superficial în 10 – 20 minute de la aplicarea tratamentului. Enzimele folosite sunt de tip proteolitic şi reprezintă de fapt extracte uscate ale enzimelor conținute de sucurile vegetale şi de fructe.

PASUL 2: 
peeling enzimatic În tratamentul expres, cea de-a doua etapă este constituită de masajul facial cu esența mătăsoasă Bio Hialuronica, pentru o hidratare intensă și o elasticitate sporită. Masajul facial are rolul de a oxigena țesutul și de a tonifia mușchii feței şi de drenaj în eliminarea toxinelor; armonizează și dinamizează.

PASUL 3:
Se aplică masca cu vitamina C – cu efect antioxidant și puternic hidratant. Pentru ca efectul să fie maxim, se folosesc ultrasunetele, care transportă toate vitaminele în straturile profunde ale epidermei.

 

Recomandat: pentru toate tipurile de ten. Vârsta: de la 15 ani. Durata: 30 – 40 min. Rezultat: un ten revigorat, energizat și curățat în profunzime.

No Comments

Post a Comment