Prima aplicare de gene fir cu fir. Cum ne pregatim?

Prima aplicare de gene fir cu fir

Cum ne pregatim pentru prima aplicare de gene fir cu fir?

Inainte de aplicare genutele trebuie sa fie bine degresate. La salon venim fara machiaj si mascara.Lashmakerul dumneavoastratra le va degresa obligatoriu  cu  NEICHA –  LASH Cleanser cu vitamina C , apoi cu NEICHA – PRIMER care asigura o rezistenta mai buna.
Daca tenul sau pleoapa contin sebum, este necesara o spalare cu apa si sapun lichid special. Cu cat genele vor fi mai bine degresate, cu atat vor rezista mai mult.
Procedura de aplicare se realizeaza cu ochii inchisi, este foarte important ca ei sa nu fie deloc deschisi in timpul aplicarii, deoarece este posibil ca adezivul sa degaje vapori, iar acestia pot irita ochii cauzand o usturime care dureaza cateva secunde. Inainte de incheierea procedurii, specialistul iti va usca genutele cu un evantai, ventilator sau pompita.

Adezivii NEICHA, pe care ii folosim, au o viteza de uscare de 1 minut, insa uscarea finala se va face 2-3 minute  pentru a evita senzatia de usturime si lacrimare in momentul deschiderii ochilor. Inainte de deschiderea ochilor, genele vor fi periate cu o periuta speciala. Aceasta periuta o vei primi cadou la prima ta aplicare, iar pentru a le putea mentine aranjate in permanenta este nevoie de doar  cateva secunde pentru a le peria. Dupa procedura, lashmaker-ul trebuie sa-ti vorbeasca despre ingrijirea genutelor. Este important in primele 48 de ore sa nu le atingi, sa nu ai contact cu apa si aburi, sa nu te machiezi cu farduri sau tus. Daca ai pielea grasa, sau mixta si iti luceste pleoapa, ai grija sa degresezi bine zona ochilor. Secretiile de sebum contin mult ulei, iar acesta afecteaza genutele si  slabeste rezistenta adezivului.

Perioada medie de intretinere a extensiilor de gene este de 3-4 saptamani, iar daca ai pielea mixta sau grasa si nu ai posibilitatea sa echilibrezi secretiile de sebum, vei fi asteptata la cabinetul de gene la o perioada de 2-4 saptamani. Doamnele cu tenul uscat si care nu obisnuiesc sa se machieze zilnic pot fi cele mai fericite, genele lor pot rezista si pana la 7 saptamani.

Prima aplicare de gene fir cu fir

Extensiile de gene fir cu fir sunt unica metoda semipermanenta, care aplicata si intetinuta corect nu-ti va afecta genele naturale. Datorita curbelor, grosimilor si lungimilor diversificate noi putem sa-ti personalizam genutele cum iti doresti tu. Daca iti doresti un aspect foarte natural, mult volum si lungime, daca iti doresti sa alungesti ochii sau sa ai un efect de papusa, important sa-i spui lashmaker-ului tau despre aceste dorinte si el va face totul cu mare drag pentru ca tu sa pleci de la noi fericita si multumita.

Fa-ti o programare acum: 0744759009

No Comments

Post a Comment