Reguli de ingrijire a extensiilor de gene fir cu fir

1. Prima regula este marea atentie in primele 48 de ore:

  • Nu se uda genele cu apa, nu se merge la sauna si nu se sta in abur.
  • Nu se aplica fard pe pleaoapa si nu se foloseste eyeliner.
  • Nu se folosesc demachiante pe baza de ulei ( aceasta regula este valabila pe intreaga perioada a purtarii genelor fir cu fir, deoarece uleiul dizolva adezivul).
  • Nu se ating genele cu mana, nu se perieaza si se evita ciufulirea lor.

2. Dormitul necorespunzator, predominant pe o parte sau cu fata in perna poate duce la caderea partiala a genelor. Daca aveti genele lungi va recomandam sa evitati aceste pozitii.

3. Daca pleoapa este grasa si luceste constant pe parcursul zilei, trebuie stearsa cu lotiune tonica sau cu servetele matifiante/uscate.

4.Grasimea excesiva a glandelor sebacee poate fi intalnita si pe firul genelor ( la persoane cu tenul gras). SFAT: Spalati seara ochii cu apa, dar nu in primele 3 zile dupa aplicare!

5. Un factor nociv este si machiajul in exces, fardurile cremoase sau tusul (eyeliner). Va recomandam sa folositi doar farduri uscate sau pudra.

6. Pentru indepartarea machiajului se folosesc doar: apa micelara, demachiant pentru ochi pe baza de apa, apa tonica cu ajutorul unei dischete de vata, sau betisor igienic.

7. Genele nu se periaza atunci cand sunt umede, stergerea lor se facandu-se prin tamponare cu prosop de hartie/servetel uscat. Se pot peria doar cand sunt bine uscate.

8. Perierea nu se face in mod excesiv ( recomandam 1-2 ori pe zi), nu se freaca ochii, nu se trage de gene, nu se smulg.

9. Aplicarea cremei pentru ochi se realizeaza prin evitarea zonei din apropierea genelor ( de lasat 1 cm distanta de la gene).

Reguli de ingrijirea extensiilor de gene


ATENTIE! Acest serviciu nu se recomanda persoanelor care sufera de conjunctivita, boli infectioase transmisibile si celor care au suferit diferite interventii chirurgicale,tratamente speciale ale ochilor in ultimele 6 luni.

RECOMANDARE! Persoanele care au fluctuatii sau instabilitate hormonala, sarcina, post natal, afectiuni ale glandei tiroide sau se afla in perioada menstruala sunt rugate sa ofere mai multa atentie. Exista riscul ca genele sa reziste mai putin decat in mod normal ( dar nu este o regula).

Perioada de intretineri:

Ten normal/uscat: 3-4 saptamani,
Ten gras/mixt: 2-3 saptamani.
Va asteptam cu mare drag la TABYA EYELASHES & BEAUTY pentru ca meritati sa fiti fericite si rasfatate!

No Comments

Post a Comment