Hot Beauty Trend Alert: Russian Volume Eyelash Tutorial

Gabrielle: Bună, dragilor! V-am promis că, în curând, o să avem pe blog și câteva secrete legate de beauty, iar astăzi vreau să vorbim despre extensiile de gene. Așa că, m-am gândit să fac, pentru voi, un interviu cu Tabya, tânăra frumoasă și ambițioasă, venită de peste Prut, care a reușit să dea peste cap tot ceea ce se știa, pânâ acum, în materie de gene, în România. Și pentru că anul acesta se apropie de sfârșit, eu am tras-o de limbă, pentru că am vrut să fiți primii care află de ultimele tendințe în domeniu, pentru anul 2017.

Tabya: Astăzi, vreau să încercăm un russian volume, dar, utilizând o altă tehnică, special adaptată pentru România. Rezistența genelor depinde de clima specifică fiecărei țări în parte. Aș vrea să încercăm să găsim o metodă pentru a mări rezistența genelor false, fără, însă, a utiliza surplus de adeziv. Pe ochii tăi, aș vrea să încerc o altă formă, dar și un volum destul de mare, lucrând cu fire destul de scurte. Vreau să demonstrez că firele mai scurte sunt cele mai frumoase și creează acel efect natural, care este, de altfel, ultima tendință în materie de gene, în anul 2017.

Gabrielle: De ce ar trebui să apelăm la extensiile de gene?

Tabya: Utilizând extensiile de gene, fetele se simt confortabil, iar multe dintre ele renunță definitiv la make-up. În cazul în care trebuie să luăm parte la un eveniment, un fond de ten, un ruj roșu și niște extensii de gene, care să confere un look natural sunt, adesea, elemente suficiente pentru a atrage toate privirile, fără a avea tenul încărcat sau un aspect vulgar. Noi suntem specializați în a remodela chiar și forma ochilor, cu ajutorul extensiilor de gene. Prin intermediul lor, dacă fața este rotundă, am putea să o alungim puțin, astfel încât să pară mai suplă. Dacă fața este pătrată, am putea să alungim, cumva, acele forme ascuțite. Dacă ochii sunt foarte rotunzi și bulbucați, am putea să le modificăm forma, iar, dacă ochii sunt înfundați, noi știm cum să îi scoatem în evidență! Există peste 16 forme standard, în materie de gene, dar noi alegem întotdeauna să le personalizăm, în funcție de fiecare clientă în parte.

Gabrielle: De multe ori, fetele sunt reticente, atunci când vine vorba de gene false, deoarece consideră că extensiile de gene pot afecta genele naturale. Așa este?

Tabya: Situațiile diferă, de la un caz la altul. Trebuie să fim foarte atenți la alegerea specialistului, atunci când ne hotărâm să apelăm la acest serviciu. Un adevărat lash stylist face seminarii, merge la cursuri de perfecționare și, chiar dacă este un domeniu relativ nou, în fiecare an, apare o nouă tendință. În anul 2017, se vor purta genele cât mai sănătoase, iar asta înseamnă că trebuie să utilizăm fire cât mai subțiri, chiar dacă acest lucru ne îngreunează munca, de multe ori. Dacă înainte utilizam fire mai groase, iar procedeul dura în jur de o oră, de când am început să folosim firele mai subțiri, două ore nu mai sunt suficiente, pentru o astfel de procedură. Calitatea este cea care contează cel mai mult, atunci când vine vorba de sănătatea genelor noastre. Dacă firele sunt alese corect, dacă se păstrează distanța de la bază, care trebuie să fie de 0.5mm- maximum 1mm, difernța dintre lugimea firlui natural și a celui fals nu va fi prea mare, și, în acel moment, nu va mai exista absolut nicio problemă. Rimelul waterproof este mult mai dăunător, pentru că, la demachiere, trebuie să frecăm foarte mult genele, iar atunci nu facem nimic altceva decât să tocim și să distrugem genele naturale. Cu siguranță, în cazul în care avem extensii de gene, o pauză nu strică, din când în când. Sunt persoane care poartă genele excelent, care stau foarte bine la capitolul “demachiere”, ținând cont de toate sfaturile și alegerile specialistului. Alegând varianta sănătoasă, nici nu prea mai este nevoie de pauză. Persoanele care se machiază mai des, optează pentru gene mai încărcate, cu un volum mai mare decât și-ar permite pe acele fire. Aceste persoane ar trebui să facă o pauză de o săptămână, după trei întrețineri, sau, cel puțin, să îndepărteze extensiile și să le aplice, din nou, asta dacă țin la sănătatea firelor naturale. Comunicarea dintre specialist și client este deosebit de importantă. Termenul de “natural” diferă ca înțeles, de la o persoană la alta. Dacă, pentru mine, ceva natural înseamnă ceva foarte discret, pentru o altă persoană “natural” poate însemna ceva mai voluminos. De aceea, pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu clientul, comunicarea este esențială.

O nouă abordare în Lash Making: lungimi mici+ volum mai mare+ curburi discrete+ forma personalizată= Ideal look 2017

russian volume eyelash

Așadar, cum obținem un russian volume de invidiat, utilizând fire mai scurte și curburi mai discrete? Iată care sunt pașii pe care îi ai de urmat:

 • Pasul 1: Izolăm genele inferioare, de cele superioare.  russian volume
 • Pasul 2: Începem să pregătim genele pentru procedură:

– folosim un cleanser, care să curețe genele de secreție de sebum și impurități;

–  folosim un primer, care va crea priza dintre adeziv, firele naturale și firele de mătase.    

 • Pasul 3: Desenăm forma pe care dorim să o obținem.  
 • Pasul 4: Formăm buchețele, din câte 6 fire, și încercăm să le aducem pe firul natural.   Atenție! Firele trebuie să rămână cât mai desfăcute, pentru că ele au tendința de a se deplasa și de a se lipi între ele!            
 • Pasul 5: Începem aplicarea genelor, de la exterior, către interior.

– la zona din interiorul ochiului, trebuie să folosim gene foarte, foarte scurte, pentru a finisa                                                 ultimele detalii ale lucrării;

– genele din interior se aplică puțin mai aproape de piele, păstrând o distanță de 0.3mm- 0.5mm.        

 • Pasul 6: Periem genele și deschidem, ușor, ochii! Et voilà!

 • Reguli de îngrijire pentru extensiile de gene- by Tabya
  1. Evită contactul cu apa, în primele 48 de ore de la aplicarea extensiilor de gene, fie că este vorba despre duș, ploaie, abur din saună, apă din piscină!
  2. Evită să utilizezi, local, produse pe bază de uleiuri! Demachiantul bifazic, uleiurile naturale ori cremele grase- toate acestea scad rezistența extensiilor de gene.
  3.  Demachiază-te zilnic, folosind produse pe bază de apă! Apa termală, demachiantele pentru ochi pe bază de apă, loțiunea micelară- toate pot înlocui cu succes demachiantele obișnuite!
  4. Genele pot fi curățate și cu apă, după ce au trecut primele 48 de ore de la aplicare. Mișcările sunt ușoare, în direcția creșterii firelor naturale! Se poate folosi dușul, la presiune mică, alături de o spumă de curățare a tenului, înlăturând, astfel, reziduurile de machiaj, ce se pot afla la baza genelor. ATENȚIE! Demachierea necorespunzătoare conduce la acumularea reziduurilor de machiaj, fapt ce poate sensibiliza ochii sau poate favoriza apariția conjunctivitei alergice!
  5. Evită frecarea ochilor și acțiunea mecanică asupra extensiilor de gene!
  6. Evită utilizarea produselor de machiaj expirate sau foarte cremoase!
  7. Perie genele în direcția creșterii naturale a firelor de păr, o dată pe zi, cu periuța specială pentru gene!
  8.  Anunță lash stylist-ul dacă ai ochii sensibili sau predispuși la alergii, încă dinainte de debutul procedurii!
  9. Nu apela la extensii de gene, dacă suferi de conjunctivită sau alte afecțiuni ale ochilor!
  10. Fă o mică pauză, după ce ai purtat extensii timp de 4-6 luni!

Vezi articolul original

No Comments

Post a Comment