Seminar “Lash Sculpt” 2017: Despre remodelarea ochilor.

Pe 31 ianuarie, trainer lash stilist, Tabya Tabuica, cea care a pus bazele primului salon și prima academie din România specializat în aplicarea extensiilor de gene fir cu fir si Inga Lascu, cu o experiență de peste 7 ani în domeniu, au susținut cel mai așteptat seminar al anului 2017, SEMINARUL LASH SCULPT- secretul formelor extensiilor de gene și astfel au împărtășit cele mai hot trenduri internaționale și secretele unei lucrări perfecte.

Cel mai așteptat Seminar al anului “LASH SCULPT” a fost pregătit intens și cu exigență maximă, timp în care Master trainerii Tabya Tabuica si Inga Lascu au abordat și testat diferite practici, au elaborat grafice și scheme de lucru inedite, rezultând o nouă interpretare a Lash Making-lui!

  •  Ceea ce s-a expus la acest seminar a fost în exclusivitate și absolut nou în domeniul extensiilor de gene fir cu fir, in România!

 

  •  Diversitatea informațiilor practice și atmosfera plăcută, au fost din nou elementele definitorii ale unei seminar reușit, iar spusele conform cărora “Informația și accesul la informație reprezintă o condiție esentială a progresului in lash making”, au rezonat in totalitate cu aspirațiile voastre.

 

  •  Concluzia seminarului a fost urmatoarea: Lash Makingul este mai întâi de toate tehnica și doar prin acuratețea formelor ajunge și la rang de artă, iar partea tehnică a devenit mult mai ușoară în urma informațiilor aflate, raportate la instrumentele pentru modelarea privirii: curbura, lungimea, orientare, accent si culoarea extensiilor de gene.

     La seminar, participanții s-au bucurat de următoarele surprize:

✅ foto shooting professional, foarte amuzant și care a creat buna dispoziție și amintiri frumoase!

✅ voucher cadou pentru cursurile noastre de volum la care vă așteptăm

✅ produse surprize cadou, care v-au încântat;

✅ diplomă de participare;

✅ reducere de 30% la achiziționare produselor in ziua seminarului;

✅ cunoștințe inedite in remodelarea privirii, cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir;

Pentru cei interesati cursurile TABYA LASH ACADEMY, puteți afla mai multe informații de la reprezentanții Neicha: 0724 486 747 sau 031 417 8006 sau online Extensii Gene Cursuri
Deasemenea ne găsiți pe Instagram:@neicharomania

Pagina de facebook :NEICHAROMANIA

No Comments

Post a Comment