TABYA: Ofertele Lunii Februarie 2016!

Nu incetam sa va impresionam cu oferte la serviciile de  top! In Februarie ne dorim sa va surprindem cu noi trucuri in domeniul tratamentelor faciale impreuna cu  Miki si Stela ( dermato- cosmeticiana) . Ele au pregatit pentru voi cele mai eficiente tratamente din Israel: Holy Land, recunoscut in lume pentru calitatea superioara a produselor. Deasemea cu drag va ajuta sa stabiliti un program eficient de ingrijire a tenului si acasa, absolut gratuit!

Departamentul Manichiura si Pedichiura va invita in Februarie sa provocati nail artistii Tabya Eyelashes & Beauty la cele mai complicate si deosebite modele si picturi! Suntem pregatiti sa  satisfacem chiar si cel mai pretentios client! Iar Ofertele noastre sunt ametitor de atragatoare!

Departamentul Coafor va pune la dispozitie un tratament de par revolutionar pentru repararea firului de par, iar procedura dureaza  doar 0 minute! Totul se intampla datorita unui sistem de exceptie: uscator cu capsula cu keratine incorporata. Tratamentul se face in timpul coafatului, iar rezultatul este imediat, de durata si eficient!

Si pentru ca va plac genele voluminoase Ofertele din Februarie sunt “indulcite” cu extensiile de gene 3-6D si Russian Volume Eyelashes la preturi incredibil de mici!

 

4 Pachete Exceptionale, fiecare la pret de 350 RON!

1. Extensii de gene 3-6D + manichiura si pedichiura semipermanenta!

( economisesti 205 Ron )

2. Tratament Facial la alegere + Tratament Par Collexia cu Keratine!

( economisesti 110 RON)

3. Extensii de gene 3-6D + Stilizare Sprancene Henna Spa!

( economisesti 150 RON)

4. Extensii de gene 2D + Tratament Facial la alegere

(economisesti 240 RON)

 

Tabya oferta luna februarie

No Comments

Post a Comment