Tratamente faciale DALTON (free parabens)

DALTON CELUMER – Complex natural anti-îmbătrânire  pentru toate tipurile de ten.

 

Îmbatranirea pielei incepe aproximativ la 25-30 de ani. Procesul în sine incepe cu o reînnoire mai lentă a celulelor. Stratul carnos se ingroa?ă si epiderma si derma devin mai subtiri si deshidratate. Merge în declin si activitatea glandelor sebacee şi sudoripare, ceea ce duce la uscarea stratului carnos. Pielea devine aspră şi se acopera de o reţea de riduri profunde.

Tratamente faciale DALTON

În mod specific pentru a rezolva aceste probleme, laboratorul DALTON   a elaborat o serie unică şi de neînlocuit de produse  cosmetice moderne menite să aibă grijă de prevenirea îmbatranirii pielii. Preparatele din această serie au un efect prelungit, datorită ingredientelor active, pielea capătă o fermitate imediată cu efect de netezire.

Gratie imbunatatirii circulatiei sanguine are loc regenerarea celulelor pielei si hidratarea lor. Pielea capătă elasticitate si fermitate, liniile si ridurile mimice devin mai putin observabile. Toate produsele  DALTON CELUMER au în componenţa lor extractul marinCELUMER în valoare de 1-50%.
Ingredientele active ale cosmeticelor Dalton Celumer: extractul marin CELUMER, extractul de caviar de sturion, unt de shea, ulei de jojoba, panthenol, vitaminele A E, extracte de alge, enzime, lut alb, extract de stridii, proteine de mătase, un extract de Ginkgo, extract de biloba, caroten, ceara de albine ulei de palmier.

Tratamentele Recomandate de TABYA Eyelashes & Beauty:

  • Cellumer Caviar Tratament
  • Cellumer Oyster Skin Balancing Tratament
  • Regenerant Caviar Anti-Age Tratament
  • Dermanorm Sebum Tratament
  • Jordan dead sea solt Tratament
  • Phyto Olio Di Olivia Tratament
  • Bioenzime Fruit Tratament

 

Tratamentul potrivit tenului d-tra se alege impreuna cu cosmeticianul, doar dupa examinarea tenului!

No Comments

Post a Comment