Tratamentul facial anti-aging

Tratamentul facial anti-aging

Tratamentul facial Anti-Aging se bazează pe acțiunea benefică a vitaminei C, esențială pentru menținerea elasticității și fermității tenului. Conține acid ascorbic, lemongrass, ulei din coajă de portocală, extract de grapefruit, unt de shea și extract de hamamelis, cu proprietăți calmante. Realizat cu produsele C The Success de la Holy Land, tratamentul este eficient în cazul tenurilor obosite sau care prezintă semne premature de îmbătrânire.


Tratamentul facial anti-agingRezultate:
Încetinește procesul de îmbătrânire prematură a tenului, previne apariția semnelor vârstei și atenuează eficient ridurile fine. Îmbunătățește elasticitatea pielii. Catifelează și hrănește intensiv tenul. Conferă luminozitate și diminuează semnele de hiperpigmentație.

Tratamentul este recomandat tuturor tipurilor de ten, în special celor care prezintă semne timpurii de îmbătrânire, linii de expresie premature și un aspect obosit, lipsit de vitalitate.

Sfat: Iti recomandam sa apelezi la tratamentele faciale impotriva imbatranirii nu doar la aparitia ridurilor, ci din timp cu scop de prevenire. Un ten intens hidratat si ingrijit va imbatrani mai greu. Tratamentele faciale si mai ales cele cu masaj facial inclus, vor tonifia tenul si il vor imuniza impotriva imbatranirii.

Durată: 75-90 minute.

Frecvență: lunar sau, pentru tratament intensiv, pachet de 4 ședințe la 7-10 zile.

Nu uita: Efectul tratamentului va fi imediat, insa pentru a mentine rezultatul este nevoie sa-l ingrijesti si acasa corespunzator, cu produse de calitate. Demachierea trebuie facuta zilnic dimineata si seara ( chiar daca in timpul zilei nu ai avut machiaj). Demachierea dimineata v-a indeparta secretia de sebum acumulata in timpul noptii, iar demachierea de seara v-a inlatura toate impuritatile acumulate din timpul zilei. Foloseste produse special create pentru fiecare zona separat: crema de zi, crema de noapte, crema pentru ochi, crema pentru decolteu. In momentul demachierii nu freca agresiv, miscarile trebuie sa fie placute si in directiile liniilor de masaj. Cosmeticienii Tabya Eyelashes & Beauty te vor invata pas cu pas aceste lucruri la cabinet.

 

 

Tratamentul facial anti-aging

Tratamentele pentru ten realizate la salonul Tabya Eyelashes & Beauty utilizează produse Holy Land, brandul israelian cu o experiență de 30 de ani în domeniul îngrijirii. Produsele sunt  destinate uzului profesional și sunt formulate în urma cercetărilor științifice.

No Comments

Post a Comment