Tratamentul facial de regenerare

Tratamentul facial de regenerare

Tratamentul facial de regenerare

Tratamentul facial de regenerare
Tratamentul combină Repair Complex, vitamina E, ulei de jojoba, aloe vera, elastină & colagen hidrolizat și mușețel. Aplicate împreună, pe parcursul celor șapte etape, substanțele active vor accelera procesul de vindecare a pielii. Astfel, celulele se vor regenera, iar etapele de masaj incluse în tratament vor stimula activarea proceselor metabolice de la nivelul epidermei. Complexul natural din plante, vitaminele și uleiurile conținute de acest tratament vor hrăni și proteja pielea pe termen lung, vor preveni deteriorarea celulelor și vor revigora fibrele de colagen și elastină, redând tonusul natural al tenului sănătos.

Tratamentul facial de regenerare

Rezultate: stimulează natural refacerea ADN-ului la nivel celular, protejează împotriva razelor dăunătoare UV, reduce aspectul de roșeață, semnele cauzate de stres și foto-aging. Hidratează, hrănește, protejează tenul de influențele nocive din mediu. Previne apariția liniilor fine și a ridurilor.

Tratamentul este recomandat pentru tenurile afectate și sensibilizate de factorii de mediu și de diferite acțiuni mecanice.

Durată: 75 minute.

Frecvență: lunar sau, pentru tratament intensiv, pachet de 4 ședințe.

 

HL-Home-Regimen-Treatment-Kits

 

 

No Comments

Post a Comment