Extensii de gene fir cu fir din 2 culori: Two Tone Eyelashes

Extensii de gene fir cu fir Two Tone (gene din 2 culori)

Extensii de geneAsemeni make-up-ului sau hairstyling-ului, industria extensiilor de gene este o arta, avand si ea o moda care in fiecare an ne bucura cu noutati si tendinte. Iata ca in 2014, in Romania, sunt in mare voga extensiile de gene din 2 culori, asa numitele Two Tone Eyelashes. Acestea au la baza traditionalul negru, care ofera contur si intensitate pleoapei superioare, iar spre varfuri , prin efectul degrade, confera culoare privirii. Fiecare amatoare a iesirii din tipar, a deosebitului, poate opta pentru una din urmatoarele culori:

– mov, o culoare destinata doamnelor cu ochii verzi, albastri si caprui, este elegant, la moda si pune in evidenta culoarea ochilor naturali, conferind totodata caldura privirii.

–  verde, o culoare calda, ofera ochilor blandete . Aceasta este preferata de doamnele cu ochii caprui si verzi. – burgundy –  culoarea anului 2014, potrivita indeosebi doamnelor cu ochii negri si caprui.

– bluemarine este culoarea care accentueaza deosebit de mult ochii albastri si verzi.

Extensiile de gene Two Tone va vor cuceri cu siguranta dupa ce veti descoperi latura eleganta a privirii d-voastra si totodata va veti evidentia colorismul tineresc al trairilor interioare!

No Comments

Post a Comment