8 - 9 August 2023

Top Lash Camp 2023

Sa ne revedem cu bine la cea de-a 5-a editie a programului educativ in industria Lash & Brow Top Lash Camp.

Course Price: Vezi biletele

Top Lash Camp a fost si este rampa de lansare a mii de specialisti din acest domeniu care astazi au devenit speakeri, jurati si pur si simpu femei de succes.

Evenimentul Top Lash Camp creeaza conexiuni si parteneriate de lunga durata si promoveaza calitatea si profesionalismul in domeniul frumusetii.

Povestea TLC a inceput in 2018 si anual evenimentul gazduieste peste 150 de participante, zeci de speakeri si jurati internationali. De-a lungul celor 4 editii au participat in total: 545 de Participante si  80 de Speakeri. Nu este un secret ca multe participante de la prima editie erau incepatoare. Astazi ajuta alti specialisti sa evolueze si sa le ia drept exemplu.

Top Lash Camp imbina cele 5 directii esentiale ale unui eveniment profesional: Conferinta si Competitia, Workshopuri Live si Socializare. Iar cireasa de pe Tort este Gala Premiilor Anuale Top Lash Awards. Apoi se finalizeaza cu cea mai tare distractie pana la rasaritul soarelui! 

Esti curioasa ce vom facem anul acesta???? 

Ziua: 1  Top 10 Subiecte va vor incanta alaturi de cei 10 speakeri cu materiale si informatii necesare astazi fiecarui lash & brow artist cu focus pe Afaceri, Finante, Tehnici si Tendinte, Management si Gestiune, Promovare si Marketing, Psihologie si Vanzari.

Programul zilei 1 incepe la 9:00 – pana “mai vedem noi” 

Ziua: 2  Top 10 Workshops:   Va fi cea mai mare provocare pentru expertii cu experienta care vor fi Workshop Speakeri si vor aplica live in acelasi timp 10 lucrari fabuloase la alegerea participantelor!!!! Noi anuntam speakerii, iar tu votezi ce tip de extensii de gene sa aplice la Top Lash Camp. 

Programul Zilei incepe la 10:00 – 14:00 in cea mai spectaculoasa sala din Bucuresti-Ilfov – LIBAO Luxury Events ( Adresa: Tunari, soseaua Tunari-Balotesti 121-123)

Gala Premiilor 9 August 2023 incepe la 19:30 si va dura pana canta cocosii:) in salonul Eclipse, LIBAO Luxury Events, unde ne asteapta o gradina superba si o piscina spectaculoasa pentru momente memorabile:))))

Dress Code la Gala: Mov-Turquoise la alegere sau chiar si combinat. 

Competitia: 

Anul acesta respectam traditia competitiilor Hibrid: se jurizeaza online si se premiaza in cadrul Top Lash Awards 2023. La competitie pot participa exclusiv participantele Top Lash Camp 2023. Participantele vor trimite lucrarile de la toate nominalizarile alese pana pe data de 1 August ora 00:00, conform regulamentului. Juratii vor juriza cu 2 zile inainte de eveniment, pentru a savura din plin tot evenimentul din cele 2 zile fabuloase. Juratii vor fi alesi din Echipa de Speakeri, si Vip Ambasadori care au dat dovada de maxim profesionalism in cariera sa.

Top Lash Awards 2023:

Cea mai asteptata seara unde sarbatorim succesul si profesionalismul, unde castigatoarele competitiei vor fi premiate. Iar participantele vor avea ocazia sa voteze si ele. Partenerii Preferati, Afaceri Beauty, Oameni de succes, Traineri si Speakeri, Branduri si Mentori. La Top Lash Awards ploua cu bucurie si fericire, si numai noi stim ce se mai intampla pana dimineata:) Te asteptam la Top Lash EPIC Event!

 

Inscrierile au inceput! Alege biletul care ti se potriveste! Completeaza formularul si revenim in cel mai scurt timp pentru facturare si rezervare. Se achita avans de 50% pentru confirmarea locului. Avansul nu se returneaza.

Asteptam cu nerabdare Editia Nr.5. Cu drag, Echipa Tabya! 

Fa parte din Comunitatea Top Lash Camp

Course icon
Înscrie-te acum la curs

Completează datele din formular și noi vom reveni la tine în cel mai scurt timp.

Cumpara acum!

Completează datele din formular și noi vom reveni la tine în cel mai scurt timp.