Despre Noi

Tabya Beauty

In urmă cu 10 ani, am deschis în București TABYA BEAUTY, primul salon specializat în extensii de gene din România. Eyelash boutique-ul Tabya Beauty a devenit repede un reper în domeniul înfrumusețării, recunoscut pentru tehnicile inovatoare de aplicare a extensiilor de gene, calitatea produselor folosite și nu în ultimul rând, profesionalismul personalului.

Am început această aventură pornind de la serviciile de extensiile de gene, îndeplinind pe parcurs și misiunea de educare a viitorilor stiliști de extensii de gene, laminare și stilizare sprâncene, prin intermediul cursurilor oferite în cadrul Tabya Lash Academy.

Pentru că prioritatea noastră este mereu starea de bine a clientelor, vă invităm să pășiți într-un spațiu intim și elegant, unde oferim servicii de cea mai înaltă calitate menite să vă pună în evidență frumusețea naturală.

Este despre...

Educatie

Suntem Prima Academie din Romania Specializata in Extensii de Gene cu peste 3000 de Absolventi Unici.

Siguranta

Sanatatea este pe primul loc. Personalizam lucrarile noastre pentru cele mai sigure rezultate. Folosim doar adezivi de ultima generatie.

Dezvoltare

Utilizam  si dezvoltam tehnici revolutionare! Suntem autorii tehnicii de volum Twin Lash 4-18D si Re-Inventatorii Tehnicilor One by One

Exclusivitate

Folosim exclusiv produse de inalta calitate si certificate: Neicha, O'clair, Beauty Wave, Brona, Puluk, Tabya Lashes

Confort

Oferim maxim confort clientilor nostri pentru o experienta unica: parcare asigurata, ambianta placuta, cafea, terasa si confidentialitate.

Sa iubesti ce faci

Suntem pasionati de ceea ce facem si te invitam sa faci diferenta.

Experienta

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, TABYA, fondatoarea și coordonatoarea conceptului care îi poartă numele – Tabya Beauty, s-a remarcat ca un pionier în industria de frumusețe din România. In 2013 a fondat primul salon specializat de gene din țară, acesta fiind baza dezvoltării unui brand de renume ce cuprinde o academie – TABYA ACADEMY, o revistă de frumusețe – TABYA Beauty Magazine și o linie de produse destinate extensiilor de gene – TABYA LASHES.

Cu o viziune creativă și o constantă dorință de inovare, Tabya a lansat în 2013 Academia Tabya Lash, contribuind astfel la dezvoltarea profesională a mii de cursanți și cursante dornice să îmbrățișeze tainele extensiilor de gene.

Creatoarea și coordonatoarea unui business circular, Tabya decodifică în permanență experiența sa practică, alături de tehnici meticulos studiate, pentru a oferi experiența perfectă clientelor salonului Tabya Beauty.
De același tratament beneficiază și viitorii profesioniști, cursanții Tabya Academy, pe care îi formează cu dedicarea sa consacrată.

Echipa Salon Bucuresti

Team Member Maria Lash & Brow Artist Tabya Beauty Bucuresti
Team Member
Maria
Lash & Brow Artist Tabya Beauty Bucuresti
Team Member Deea Lash Artist Tabya Beauty Bucuresti
Team Member
Deea
Lash Artist Tabya Beauty Bucuresti
Team Member Iulia Lash & Brow Artist Tabya Beauty Bucuresti
Team Member
Iulia
Lash & Brow Artist Tabya Beauty Bucuresti

Tehnici Speciale

Team Member Ana Lash & Brow Artist & Trainer Tabya Academy
Team Member
Ana
Lash & Brow Artist & Trainer Tabya Academy
Team Member Andreea Lash Artist Tabya Beauty Bucuresti
Team Member
Andreea
Lash Artist Tabya Beauty Bucuresti
Team Member Emma Lash & Brow Artist Tabya Beauty
Team Member
Emma
Lash & Brow Artist Tabya Beauty
Team Member Aliona Mega Volume Lash Artist Tabya Beauty
Team Member
Aliona
Mega Volume Lash Artist Tabya Beauty
Team Member Doina Salon Desk Manager Tabya Beauty Bucuresti
Team Member
Doina
Salon Desk Manager Tabya Beauty Bucuresti

Internațional

Produsele Tabya Lashes au convins rapid tehnicienii din țară prin înalta calitate, dar și prin ușurința folosirii și aplicării lor, cunoscând în scurt timp și un renume internațional. Acestea sunt folosite atât către absolvenții Tabya Academy, dar și de alți profesioniști în domeniu, care cunosc importanța utilizării unor produse de top. 

Cu o popularitate în continuă creștere, produsele Tabya Lashes sunt astăzi distribuite pe întreg teritoriul României, precum și la nivel internațional, cu o prezență considerabilă în țări precum: Grecia, Italia, Franta, UAE, Spania, Germania etc.

Opurtunitati

Echipa Tabya numără în prezent peste 120 de profesioniști, Brand Masteri și Experți, absolvenți ai Tabya Academy . O echipă numeroasă de specialiști ce promovează, sub umbrela brandului Tabya, calitatea premium a serviciilor din industria de beauty.

Este o oportunitate pe care o oferim tuturor specialistilor talentați și devodați și ne bucurăm de fiecare nou membru al echipei noastre!

Alături de noi, orice privire devine seducătoare!