Blog

Extensii Gene cu Iluzie Optica pentru gene naturale sanatoase

Cand crezi ca nimic nu te mai poate uimi in Domeniul Beauty, atunci apare ceva care te lasa cu gura cascata. Asa au ramas stilistii de extensii de gene cand au incercat si au testat extensiile cu iluzie optica. Dark Illusion se numeste gama cu pricina, iar inventatorul acestora este Tabya Tabuica.

Povestea a inceput de la dorinta de a usura munca specialistului obisnuit cu cea mai grea tehnica – volum one by one si sanatatea genelor naturale. Acest lucru Tabya il optinea cu ajutorul tehnicii brevetate de ea TWIN LASH. Cine nu stia aceasta tehnica are in prezent 5 metodete de creare iar una din ele se numeste Twin Lash Classic. Metoda Clasica presupune aplicarea a 2 fire paralele de extensii cu o grosime mica  0,05 sau 0,07 sa fie aplicate in locul unui fir mai gros din gamele obisnuite. Acest truc ne ofera un efect egal sau chiar mai intens a culorii dar greutatea si presiunea pe firul biologic este mai mic. Astfel clienta se poate bucura de o alternativa minunata a genelor groase cu care era obisnuita. 

Si pentru ca ai nevoie de un curs ca sa inveti trucurile astea ca la carte, anume cursul Twin Lash Volume 4-18D, Tabya s-a gandit sa usureze toata munca, astfel firul cu Illuzie optica si sunt 2 fire paralele de extensii, lipite la o temperatura speciala ( nu cu adeziv). Iar rezultatul este miraculos si uimitor! Extensiile de gene sunt de 2 ori mai usoare decat acelas volum aplicat cu extensiile din game clasice. 

Stilistul ramane si el incantat de proces, deoarece aceasta structura vine la pachet cu o aderenta puternica, rezistenta mai mare si astfel poate garanta clientei o retentie mai mare. 

Iti las aici cateva specificatii deosebite a genelor Dark Illusion:

• O noua structura de extensii de gene, in premiera mondiala, inventie Tabya Tabuica;

• Efect iluzie optica, reflectand vizual un volum mai mare decat cel real aplicat;

• Extensii de gene ultra flexibile, din matase sintetica;

• Sunt foarte moi la atingere, avand o greutate de 2 ori mai mica, fata de o fibra clasica;

• Pigment ultra intens, mat, calitate superioara;

• Rezistenta maxima, cu 1-2 saptamani fata de o structura clasica;

• Nu incarca si permite utilizarea unui volum mai mare pe firul natural.

• Adaptabile in functie de tipologia clientului, datorita diversitatii curburilor, inclusiv curbura ML;

• Benzile adezive permit desprinderea cu usurinta a firelor, ceea ce reprezinta un plus, mai ales pentru tehnicile de volum;

Toate acesta avantaje justifica si pretul un pic mai ridicat pentru extensiile aplicate cu Dark Illusion, caci sunt extensiile care nu te vor deranja nicioadata. 

Cand prima oara am lansat aceste in salon, clinetele nici nu stiau ca facem intretinerea cu ele. Dar imediat si-au dat seama de schimbare, sunt extrem de moi si usoare. 80% din cliente au cerut extensiile de gene cu structura optica la urmatoarea intretinere. Acest lucru ne-a incurajat sa impartasim noua descoperire cu toti Lash Artistii din Romania si de peste hotare. Stocurile cu Dark Illusion se epuizeaza rapid, clientele sunt incantate, un semn bun si un trofeu pentru creativitatea brandului Tabya Lashes.

Asteptam mai jos si recenziile tale despre aceasta structura. Daca nu ai incercat sa porti genele Dark Illusion, te invitam sa optezi pentru un Stilist Francizat si Certificat Tabya Lashes.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *