Sistemul de Franciza

Salut, sunt Tabya Tabuica si pe 23 Octombrie 2023 am lansat prima rețea de Stiliști extensii gene FRANCIZATI si CERTIFICATI TABYA LASHES. 

Un sistem de franciză pentru stilistul de extensii de gene este o oportunitate prin care un stilist independent poate deveni parte a unei companii deja stabilite și recunoscute în domeniul extensiilor de gene Tabya Lashes. Acest sistem oferă stiliștilor acces la brandul, tehnologia, training-ul, suportul și resursele unei francize, permițându-le să beneficieze de reputația și succesul deja existent al brandului pentru a-și crește propria afacere de extensii de gene.

Misiune si Valori

Misiunea nostra este sa oferim tuturor clienților Naționali si Internaționali posibilitatea de a accesa rapid un Stilist de Extensii Gene , Laminare sau Stilizare sprâncene a cărui valori profesionale sunt: CALITATEA SI SANATATEA serviciilor oferite. 

Brandul TABYA LASHES impune standarde ridicate de calitate pentru servicii si produse, ceea ce poate consolida încrederea clienților în competența și profesionalismul stilistului.

Reputație si Experienta

Fiind parte a unei francize recunoscute, stilistul beneficiază de reputația și încrederea deja existentă a brandului, ceea ce poate atrage mai ușor clienți noi.

   Asocierea cu o franciza bine-cunoscută poate spori credibilitatea și încrederea în stilistul independent în ochii clienților.

   Tabya Lashes are cea mai mare experiența de pe piață, peste 10 ani de activitate si este singurul brand de nişa recunoscut de clienții finali din toată tara. In salonul Tabya Beauty din București am reușit sa atingem performanta de 13000 clienți unici care au accesat serviciile noastre si peste 102200 de servicii oferite. 

Oportunități

Fiind parte a unei francize, un stilist poate beneficia de oportunități de creștere și extindere a afacerii sale independente prin introducerea de noi servicii, creșterea inteligență a prețurilor, adaptarea unui stil modern si creativ de aplicare a extensiilor de gene, revânzarea produselor, formare de echipe. 

  Stilistul Certificat Tabya Lashes se dezvolta armonios si este încurajat de toată echipa sa evolueze si exceleze profesional.

Brandul TABYA LASHES impune standarde ridicate de calitate pentru servicii si produse, ceea ce poate consolida încrederea clienților în competența și profesionalismul stilistului.

Suport si Training

 Stiliștii Certificați Tabya Lashes vor avea acces la programe de training de înaltă calitate și suport constant pentru a-și menține stiliștii la curent cu cele mai recente tehnici și trenduri din industrie.

   Oferim suport de marketing extins, oferind acces la strategii și materiale de marketing deja testate și eficiente.

  Toate aceste avantaje împreună pot contribui la succesul și creșterea afacerii unui stilist de extensii de gene care devine parte a unei francize recunoscute național și internațional.

Investii

  Investim in promovarea stiliștilor francizat și in educație. Ne întâlnim fizic si online pentru traininguri speciale, ședințe, seminarii productive.   

   Investim in Produse si Tehnologie pentru ca ne dorim sa fim la cel mai înalt Standard.

   Investim in oameni, cunoștințe si echipe de suport care sa ne fie alături.     

Investim timp ca să-ți fim aproape si sa te ajutam sa crești.

Ce investești Tu?

Nu se percepe nici o taxa de înscriere sau aderare. 

Sistemul de Franciza funcționează pe baza unui Abonament lunar de 75 euro + TVA , adică o aplicare de extensii de gene:)

Mai multe Detalii:

Vrei sa afli mai multe informații si sa faci parte din Echipa Tabya Lash Studios si sa fii Stilist Francizat si Certificat Tabya Lashes? Afla care sunt Pașii:

  1. Te invitam sa completezi Formularul de mai jos.
  2. In scurt timp vei primi un mesaj cu un alt formular complex in urma căruia îți vom oferi un feed back care consta in refuz, șansă sau invitație la un test psihologic si examen practic ( live sau online) si îți vom face o prezentare a sistemului de franciza complet.
  3. Daca ai trecut cu Brio Examenul si Testul rămâne doar sa semnam contractul si sa ne apucam de treaba.
  4. Daca consideram ca ai nevoie de îmbunătățiri tehnice te vom invita la un curs personalizat in cadrul Tabya Academy contra cost.

Formular Contact

Completeaza Formularul de mai jos si revenim in cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervarii si consiliere.