Blog

Laminarea sprâncenelor pentru sprâncene neascultătoare

Laminarea sprâncenelor

Încă o soluție naturală pentru un look de efect! Laminarea sprâncenelor poate fi utilă tuturor persoanelor care își doresc un aspect natural al sprâncenelor.

Laminarea este singura soluţie pentru sprâncenele neascultătoare şi dezordonate. Procedura înmoaie firele de păr, le direcţionează şi le fixează pentru o perioadă îndelungată.

Doamnele şi domnii care au sprâncenele groase, orientate în diferite direcţii, sunt principalii beneficiari ai procedurii.

Nu este nevoie decât de o singură ședință ca să ai sprâncene bine definite, conturate, care îți subliniază privirea. Sprâncenele tale vor primi o culoare subtilă, devenind în acelaşi timp ascultătoare.Procedura este similară celei de laminare a genelor și folosește produse naturale, care nu afectează creșterea firelor de păr decât într-un sens pozitiv.

Pentru că toate componentele și substanțele folosite se bazează pe extracte naturale, procedura de laminare va stimula creșterea naturală a firelor de păr.

Practic, procedeul de laminare îți va contura în mod natural sprâncenele, stimulând în același timp regenerarea lor.

Poți decide împreună cu specialistul ce nuanță dorești pentru sprâncenele tale, în funcție de tonurile tenului.

Procedura are efecte îndelungate, dar este recomandat să o repeți la o lună în primă fază.

Sfat TABYA: Laminarea sprancenelor este o procedura unica de a obtine sprancene „ascultatoare”, de aceea va recomand cu drag in special persoanelor cu sprancene dese, bogate, ciufulite si nearanjate. Este procedura perfecta pentru barbati, care sunt cei mai des intalniti cu aceasta problema, in cazul lor se va exclude procedura de colorare, astfel sprancenele vor deveni doar aranjate pe o perioada indelungata si nimeni nici nu va observa ca ati apelat la procedura cosmetica. Procedura include si stilizarea (pensarea) sprancenelor. Persoanele cu firele de sprinceana subtiri, cu sprancene rare sau cu goluri, sunt asteptate la alte proceduri de „umplere” sau reconstruscrie a sprancenelor, cum sunt: microblading  , extensii de sprancene.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *