Stilizare Sprancene

Good Brows Only

Seviciile Noastre

Henna Brows

Stilizarea Bio a sprancenelor prin colorare cu Henna. Pudra se prepara de fata cu clienta.

Vopsit Cosmetic

Stilizarea Sprancenelor cu ajutorul pigmentului clasic de colorare profesionala. Contine Oxisdant.

Laminare Sprancene

Schimbarea caracteristicilor firelor de spranceana si tratament cu Keratina prin Laminare.

Slide
Slide

Sprancene cu Henna

Stiliarea sprance cu henna

Henna este o vopsea făcută din frunze de henna sau de lavsonia nespinoasă. Metoda de colorare a sprâncenelor este o alternativă parțială la alte tipuri de tatuaj. Pentru a vă bucura de rezultatul biotatuajului cât mai mult posibil, trebuie să știți cum să vă îngrijiți sprâncenele după colorarea cu henna.

Henna Spa este o varianta mai naturala preferata de clietele care nu doresc sa apeleze la procedura de micropigmentare. Rezultatul este unul natural, semipermanent si cu un efect pudrat. Sprancenele capata o forma simetrica, cu firele pieptanate si un aspect definit. In cadrul procedurii se realizeaza un gomaj ce stimuleaza circulatia sangelui si astfel permite acoperirea golurilor din spranceana, prin cresterea unor noi fire de par. 

Sprâncenele frumoase și definite joacă un rol cheie în crearea unui aspect complet. O spranceana ideala ar trebui sa fie bine definita si expresiva. Pentru a menține frumusețea arcurilor sprâncenelor, este suficient să le acordați aproximativ 10 minute zilnic. Este cea mai sanatoasa procedura de colorimetrie, potivita chiar si pentru persoanele sensibile sau care au pielea foarte subtire. Totodata aceasta se adreseaza si celor alergice la vopseaua cosmetica, deoarece acesta contine oxidant si astfel spre deosebire de henna, nu se recomanda pers alergice si sensibile. Procedura de stilizare a sprancenelor cu henna poate acoperii un tatuaj vechi decolorat, de instensitate redusa.

Henna: Rezistenta si Reguli

Prin intermediul gamei disponibile de 10 culori poti obtine o multitudine de variatii, adaptate si personalizate pentru fiecare tip de piele si par. Henna pigmenteaza atat firele de par cat si pielea, oferind o senzatie de dermopienatre lejera. Totodata se poate realiza un efect de obre mixand o nuanta mai deschisa in interior si mai inchisa spre exterior.

Rezistenta acestei proceduri variaza intre 1-2 saptamani pe piele si 3-6 pe firul de par. Este o procedura ce hidrateaza firele si astfel oferind un aspect lucios si sanatos.

Uneori, proprietarii fericiți de sprâncene vopsite natural uită de regulile de îngrijire a acestora. Dar nuanțarea sprâncenelor nu este etapa finală a frumuseții. Îngrijirea firelor de păr după vopsire este modalitatea corectă de a prelungi strălucirea pigmentului de pe sprâncene. Urmând reguli simple, există toate șansele de a etala pentru o lungă perioadă de timp sprâncene frumoase și bine îngrijite. 

Reguli de ingrijire:

  • evitați lumina directă a soarelui pe față;
  • nu frecati sprancenele vopsite cu un prosop dur sau dischete de bumbac;
  • în prima zi după procedură, trebuie să vă abțineți de la contactul cu apa;
  • ungeți sprâncenele zilnic cu ulei cosmetic;
  • nu utilizați produse faciale agresive;
  • în primele zile după colorare, sprâncenele trebuie tratate în mod deosebit cu respect. Tratamentele balneare, expunerea la radiații ultraviolete, spălarea cu apă trebuie reduse la minimum.
Slide
Slide

Reguli de ingrijire Laminare Sprancene

Primele 24 de ore evitam expunerea la aburi, solar si apa.

Se recomanda demachierea cu produse hidratante sau Sampon special in directia cresterii  sprancenelor.

A nu se spala cu sapun sprancenele, deorece acest produs deshidrateaza.

Pe toata perioada de purtare utilizati produse hidratante speciale Beauty Wave Keratin sau Natural Essence pentru a te bucura cat mai mult de rezultat si a nu permite deshidratarea firelor.

Deshidratarea sprancenelor poate duce la inasprirea firelor.

Intretinerea se face la 4-8 saptamani in functie de ciclul de regenerare.

Stilizarea Sprancenelor

Forma sprancenelor este extrem de importanta si are un impact considerabil in ceea ce priveste aspectul si fizionomia fetei. Cu atat mai mult astazi, cand trendurile au votat sprancene groase, rebele si cat mai naturale. Pensatul in zilele noastre este unul lejer, de ajustare a formei si corectarea asimetriilor dintre sprancene, pentru a avea o fizionomie armonioasa. 

In salon Tabya Beauty am ales stilizarea clasica cu pensetele de specialitate Brow Arhitecture, ce ajuta stilistul sa realizeze forma ideala pentru client, prin indepartarea firelor nedorite.

Suna Acum Pentru Programare

Fiecare stilist din salon este specializat pe anumite tehnici. Te sfatuim sa ne suni ca sa-ti facem cea mai buna recomandare.