Extensii gene – Tot ce trebuie să știi despre extensiile de gene

Extensii gene – tot ce trebuie să știiTabya extensii gene

 

Istoria extensiilor de gene

Femeile și-au dorit întotdeauna să-și pună în valoare frumusețea și nu și-au ascuns niciodată intenția de a avea gene lungi și voluminoase, care intensifică privirea și conferă senzualitate și eleganță. De aceea, apelarea la diverse trucuri de înfrumusețare, cum sunt extensiile de gene, nu este un obicei recent, cum ai fi tentată să crezi. Există o întreagă istorie a extensiilor de gene, care pornește de pe la începutul secolului XX, când pictorul și make-up artistul Max Factor le-a inventat. Istoria fascinantă a extensiilor de gene poate fi găsită aici.

Parcurgând această istorie, îți vei face o idee despre cum au reușit extensiile de gene să cucerească femeile din toată lumea și cum industria de înfrumusețare a ajuns să dezvolte numeroasele tipuri și tehnici de aplicare a extensiilor, disponibile azi pentru tine.

 

De ce ar trebui să-mi pun extensii de gene?Tabya extensii gene

Comoditatea ar fi unul din cele mai importante motive pentru care femeile aleg să-și aplice extensii de gene. Un alt motiv este faptul că nu se mai pierde timp dimineața pentru machiajul de zi și demachierea este mai simplă folosind demachiantul special (Neicha Eye PAD Remover), sau oricare demachiant pe bază de apă (loțiune micelară, deachiant pentru ochi pe bază de apă). Este exclus să se folosească demachiante pe bază de ulei. Demachierea se realizează prin mișcări ușoare, fără a freca agresiv zona ochilor cum este în cazul demachierii rimelului. Cu timpul datorită faptului că suntem foarte grijulii cu pielea, aceasta va fi mai fermă și mai puțin predispusă la apariția ridurilor.
Dacă te-ai hotărât că îți dorești aceste extensii, poți citi acest articol pentru a afla toată informația pe care trebuie să o cunoști.

 

Tabya extensii geneAvantaje și dezavantaje

Ca în cazul oricărei proceduri, există avantaje și dezavantaje pe care e bine să le cunoști înainte de a lua decizia de a-ți aplica extensii de gene. Pentru că ne dorim cliente informate atunci când vin la aplicare, ne-am gândit la ce ai putea să nu știi despre aplicarea extensiilor de gene și răspundem aici la una dintre primele întrebări pe care și le pune orice femeie care încă are dubii legate de aplicarea lor: Extensiile de gene fir cu fir pot afecta genele naturale?

 

Tehnicile de aplicare

Tehnicile de aplicare a extensiilor de gene sunt numeroase, și o discuție cu lashstilistul te ajută să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Poți opta între extensiile clasice sau extensiile de gene 2D, extensiile de gene fir cu fir în două culori: two tone eyelashes, dacă îți dorești un aspect mai îndrăzneț, sau extensiile de gene 3D și Hollywood, dacă visul tău este să ai gene extrem de voluminoase, la fel ca vedetele din filmele tale preferate. Mai multe detalii depre metodele pe care poți să le alegi la Tabya Eyelashes & Beauty găsești aici.

 

Tabya extensii gene fir cu firTipurile de extensii de gene

Printre tipurile de extensii preferate de clientele noastre se numără extensiile de gene cu efect de eyeliner, al căror secret constă în curbura firelor de mătase care se împletesc fir după fir pe genele naturale, conferind un aspect superb, de ochi puternic conturați, astfel încât, odată ce ai optat pentru ele, nu mai ai nevoie de creion sau de eyeliner. Și, pentru că am ajuns la cele mai populare tehnici de volum, trebuie să știi care sunt acestea, așa că nu ezita și află totul despre ele aici și alege ce ți se potrivește! Mai mult, vezi aici efectul diverselor tehnici de volum, ilustrate printr-o serie de poze grăitoare.
Iar dacă te fascinează genele spectaculoase ale vedetelor, gasești inspirație aici și descoperi ce le place vedetelor din România și de ce, sau poți vedea cu ce extensii de gene au intrat vedetele în anul 2016 aici.

 

Prima aplicare a extensiilor de gene

Odată ce te-ai hotărât ce tip de extensii îți dorești, trebuie să știi că prima aplicare e întotdeauna mai specială, așa ca ar fi bine să vii pregatită la salon. Pentru asta este important să știi cum să te pregătești pentru prima aplicare de gene fir cu fir și să fii în cunoștință de cauză când alegi stilistul cu care vei lucra. La Tabya Eyleashes & Beauty găsești cea mai bună echipă de profesioniști dedicați trup și suflet clientelor care își doresc gene perfecte.Tabya extensii gene

 

Cât durează aplicarea extensiilor de gene?

Aplicarea genelor este o procedură care durează, iar durata variază în funcție de formele, lungimile, grosimile și curburile extensiilor pe care le-ai ales pentru tine. Odată ce ai parcurs această procedură și ești încântată de noile tale gene, este foarte important să cunoști și să respecți regulile de îngrijire a extensiilor de gene, pentru a le prelungi rezistența și a te bucura cât mai mult de ele.

 

Este posibilă apariția reacțiilor alergice?

În cazuri rare, este posibil să apară reacții alergice. Citește aici despre extensii de gene și eventualele reacții alergice și află sfatul medicului pentru gene sănătoase, în cadrul unui interviu cu Dr. Olga Melnic, medic oftalmolog. Dacă ești însărcinată, venim în ajutorul tău și clarificăm toate aspectele legate de aplicarea genelor în timpul sarcinii aici, fiindcă pentru noi este foarte importantă sănătatea ta și a viitorului bebeluș.

 

În ce constă procedura de întreținere a extensiilor de gene?Tabya extensii gene

Deși extensiile de gene aplicate la Tabya Eyelashes & Beauty sunt mereu impecabile, acestea au propria lor durată de viață. De aceea, dupa o perioadă pe care ți-o va indica stilistul tău, trebuie să vii la întreținere. E timpul să cunoști în ce constă procedura de întreținere și de ce este nevoie să revii la întreținere.

 

Calitatea genelor contează

În final, trebuie să știi că genele cu care se lucrează la Tabya sunt de cea mai înaltă calitate, asigurată de către Neicha, cel mai mare producător din lume în domeniul aplicării, întreținerii și îngrijirii extensiilor de gene fir cu fir. Extensiile de gene premium Neicha sunt rezutatul experienței multor specialiști, preocupați mereu de cercetare și inovare, și răspund tuturor rigorilor impuse de excelență!

 

Te așteptăm la Tabya Eyelashes & Beauty!

tabya extensii gene

 

3 Comments
  • […] sa-si aplice extensiile de gene, cu conditia sa stie absolut toate detaliile despre procedura (EXTENSII GENE) dar si sa-si cunoasca propriul organism. In cazul in care clienta este alergica, este important […]

  • Mita andreea

    April 18, 2016 at 10:53 am Reply

    Cat costa aplicare gene fir cu fir 2d?

Post a Comment