Extensii Gene

“Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia”

Benefits

Personalizare

Oferim Sute de Personalizari prin Forme, Curburi si Efecte, ca Tu sa te Bucuri de cele mai Bune Rezultate. 

Tehnici Unice

Am inventat Propriile Tehnici care sunt apreciale la cele mai mari Conferinte Internationale din Industrial Extensiilor de Gene. Incearca si tu Twin Lash 4-18D.

Premii

Am fost apreciati cu peste 78 de Premii si Trofee pentru Calitate, Evolutie si Revolutie la nivel Global in Industria Extensiilor de Gene. 

Slide
Slide

Aplicarea

extensiilor de gene reprezinta montarea unui fir fals din PBT de cea mai buna calitate sau a unui evantai din mai multe fire pe geana naturala.  Extensiile se deosebesc prin curbura, lungime, grosime, culoare si structura, permitand astfel o personalizare 100% in functie de calitatea si sanatatea genelor naturale. Aceasta personalizare se face prin intermediul tehnicilor actuale de aplicare: Classic, 2-4D One by One, Volum Manual ( Russian), Volum din Banda si Tehnica noastra brevetata TWIN LASH VOLUME 4-18D. Mixarea diferitor tehnici si caracteristici de extensii, ne permit sa obtinem si Efecte Speciale Moderne care ofera purtatoarei un Look Irezistibil. Pentru a beneficia de un set potrivit recomandam consilierea cu stilistul ales. Mai mult, Stilistii Certificati si Francizati Tabya lucreaza exclusiv cu Brandul Tabya Lashes, lider pe piata produselor profesionale LUXURY.

Adezivul

Sanatatea ochilor este obiectivul principal cand vorbim de aplicarea unui set de etensii de gene. Din acest motiv utilizam in salon exclusiv produse de cea mai buna calitate si anume adezivi cu vaporizare minima. Acestia ne ajuta sa prevenim arsurile de cornee, sensibilizarea ochilor in timp, usturimile ce pot aparea pe durata purtarii si in 80% din cazuri chiar si alergiile. Acest aspect se poate sesiza inca din timpul aplicarii, deorece adezivii de ultima generatie folositi au un miros slab sau chiar inexistent. Toti Adezivii Tabya Lashes selectati pentru stilistii certificati ofera stabilitate, fixare si rezistenta mai mare, fara utilizarea altor fixativi, dar totodata acest lucru este influentat in mod direct si de structura genelor biologice si ingrijirea ulterioara de catre clienta.

Slide
Slide

Intretinerea

Stilistii Certificati Tabya Lashes ofera serviciul de intretinere a extensiilor de gene care este recomandat sa se realizeze la 3-4 saptamani de la aplicare. Aceasta procedura presupune indepartarea extensiilor ce au ajuns la o distanta mare fata de pleoapa si inlocuirea lor cu extensii noi, pozitionate la o distanta optima de 0,5 mm de la pleoapa. Intretinerea ofera posibilitatea fiecarei doamne sa aiba in permanenta extensiile de gene ideale si pregatite pentru orice eveniment din viata sa. Nu se intetin extensiile de gene pe care s-a aplicat mascara, neingrijite corespunzator dupa aplicare, incarcate cu machiaj si reziduri, cele aplicate in alt salon si atunci cand clientul doreste un nou efect sau curbura. Intretinerea se va face timp de 3-6 luni, iar apoi se recomanda reaplicare unui set nou. Unii Stilisti Tabya Lashes  au creat si serviciul de extra intetinere care se face intre 4-5 saptamani, deoarece unele tehnici si structuri de extensii de gene oferta o rezistenta sporita.

Extensii de gene cu Iluzie Optica

Iubitoarele tehnicilor de volum ONE BY ONE 1-4D sau Twin Lash 4-8D sunt norocoasele care pot beneficia de aplicarea unui set de extensii de gene cu o structura diferita de cea clasica si anume DARK ILLUSION. Acest tip de fir este de 2 ori mai usor decat firul clasic si mai rezistent cu 1-3 saptamani. Cu aceste extensii se pot aplica si grosimi mai mari ce ofera un efect mai intens datorita culorii de negru mat. Aceste extensii nu incarca, sunt extrem de moi, se ingrijesc usor si astfel nu fac presiune asupra genelor biologice. Peste 85 % din clientele Stilistilor Francizati Tabya Lashes care prefera un volum lejer sunt deja fidele acestei fibre cu iluzie optica.

Slide
Slide

Twin Lash Volume 4-18D

Tehnica nostra brevetata si creata de Tabya Tabuica, premiata la nivel International si apreciata la peste 20 de conferinte Internationale este considerata cea mai rezistenta tehnica din lume datorita sigilarii in spirala. Tehnicile Twin Lash sunt impartite in 5 metode diferite care ofera diverse efecte si volume ce sunt personalizate in functie de dorinta clientului, sanatatea si structura genelor naturale ale acestuia. Cu aceste tehnici mixam curburi si obtinem Efecte speciale precum: Blossom, Wet Look, Mascara Look, Kardashian Effect, Eyeliner. Nu uita sa ne vezi PORTOFOLIUL cu lucrari. Aceste Efecte sunt Oferite de Expertii Francizati Tabya Lashes

Reguli de ingrijire 2023

Primele 24 de ore evitam expunerea la aburi, solar si samponare;

Zilnic extensiile de gene se vor sampona de 2 ori, dimineata si seara, cu spuma speciala Ceansing Eye Mousse si cu Pensula;

Se perie extensiile atunci cand este necesar, in directia cresterii genelor naturale si doar in momentul in care acestea sunt uscate;

Evitati apa fierbinte pe toata perioada de purtare;

Evitati aplicarea in jurul ochilor a produsele cosmetice si make-up pe baza de ulei;

Evitati sa trageti de extensii si sa frecati agresiv zona ochilor.

Important: 

In primele 24 ore recomandam clientelor cu OCHI SENSIBILI sa pulverizeze apa termala sau plata in zona ochilor pentru a stinge vaporii de adeziv (fara atingere). Aceasta nu influenteaza rezistenta.

Intertinerea se face la 2-4 saptamani de la aplicare.

Extra Intetinerea se face in perioada 4-5 saptamani de la aplicare.

Reaplicarea se face dupa 5-6 saptamani, cand au ramas 10% din extensii sau dupa alt tehnician.

Be Tabya, Be The TOP!