Laminare

Tratament pentru Gene si Sprancene

Beneficii

Look Fresh

Cu gene si sprancene laminate te poti bucura 24/24 de un aspect fresh, fara sa mai fie necesare alte solutii de make-up.

Efect Semipermanent

Tratamentul de Laminare ofera efect  de fixare si vitaminizare pentru minim 2-4 saptamani.

Personalizare

Curbarea genelor prin laminare permite personalizarea prin diverse forme cu ajutorul bigudiurilor speciale.

Slide
Slide

Ce este Laminarea?

Laminarea este o procedura inovatoare de infrumusentare a genelor si sprancenelor ,care pot modifica caracteristicile fizice prin: curbare sau indreptare. După procedura de laminare se aplica tratamentul ce are rolul de hranire al firul natural in profunzime cu uleiuri si keratina pentru un plus de hidratare, luciu si un aspect estetic sanatos. Laminarea este o procedura care rezista intre 4-8 saptamani, in functie de ciclul natural de regenerare al firelor. Procedura este una profesionala si se recomanda sa fie executata de un stilist certificat.Cu gene si sprancene laminate te poti bucura 24/24 de un aspect fresh, fara sa mai fie necesare alte solutii de make-up.

Laminarea Genelor

Laminarea genelor reprezinta o procedura de curbare si personalizare prin forme, a genelor naturale fara sa se ataseze pe fir extensii. Cu ajutorul laminarii genelor poti obtine un aspect de lifting si intinerire a ochilor, iar formele se vor adapta in functie de structura genelor naturale, lungimea acestora si curbura dorita, cu ajutorul bigudiurilor speciale de diverse demensiuni. Laminarea te va face sa renunti la mascara si totodata sa te bucuri de acest efect in fiecare zi, intr-un mod natural. Spre deosebire de extensiile de gene laminarea nu presupune venirea cu regularitate la intretinere. Aceasta se realizeaza atunci cand clientul simte nevoia sa le mai curbeze, intensifice, coloreze sau hidrateze dar nu mai devreme de de 8 saptamani. Efectul Laminarii este unul cumulativ iar cu fiecare sedinta vei realiza ca rezultatul arată mai bine si se mentine pe o durata mai mare de timp. Dupa procedura se recomanda aplicarea produselor speciale de ingrijire Beauty Wave - Keratin sau Natural Essence.
Slide
Slide

Laminarea Sprancenelor

Ai doua motive sa optezi pentru laminarea sprancenelor: 

1. Pentru “cumintirea” firelor rebele si crete pentru un rezultat de sprancene ordonate si hidratate;

2. Pentru remodelarea si ingrosarea sprancenelor, fiind trendul actual. Prin ridicarea firelor se obtine un efect de sprancene mai groase si lifting. Indiferent de motiv, trebuie sa stii ca aceasta procedura se recomanda exclusiv persoanlelor care au o pilozitate medie spre mare. Pentru a intensifica efectul sprancenele si a acoperi golurile din sprancene, acestea se pot colora ulterior cu vopsea cosmetica, imediat dupa tratament. Persoanelor cu sprancenele extrem de subtiri, sau cu un tatuaj mai evident decat firele de par recomandam stilizarea sprancenelor cu henna sau vopsea cosmetica.

Reguli de ingrijire a Laminarii:

Primele 24 de ore evitam expunerea la aburi, solar si apa.

Se recomanda demachierea cu produse hidratante sau Sampon special in directia cresterii genelor sau sprancenelor.

A nu se spala cu sapun genele sau sprancenele, deorece acest produs deshidrateaza.

Pe toata perioada de purtare utilizati produse hidratante speciale Beauty Wave Keratin sau Natural Essence pentru a te bucura cat mai mult de rezultat si a nu permite deshidratarea firelor.

Deshidratarea genelor si sprancenelor poate duce la inasprirea firelor.

Intretinerea se face la 6-8 saptamani in functie de ciclul de regenerare.

Suna Acum Pentru Programare

Fiecare stilist din salon este specializat pe anumite tehnici. Te sfatuim sa ne suni ca sa-ti facem cea mai buna recomandare.