Blog

Tabya – zana cea buna a genelor: Beauty Barometer

Zilele acestea am fost la lansarea unui salon foarte dragut, specializat pe aplicarea genelor false – Tabya Eyelashes & Beauty. Salonul poarta numele celei care detine acest salon, Tabya Tabuica, foarte entuziasmata si cu o echipa de fete toate una si una. Tabya a dorit sa aduca in atentie tehnici speciale care te ajuta sa ai mereu gene superbe la orice ora din zi si din noapte.

Hai sa vedem comunicatul despre eveniment:

Vineri, 21 februarie, a avut loc lansarea primului Eyelash Boutique Concept Store din România,
“Tabya Eyelashes & Beauty”.
La eveniment au participat Giulia, Alexandra Popescu (Realitatea TV), Nicole Chery, Monica Vlad, Denisa Nechifor, Ramona Lazuran, Roxana Dobre, Dr. Renert Gad, precum şi alte persoane din viaţa publică şi politică.

Specializaţi în extensii de gene fir cu fir, stiliştii  “Tabya Eyelashes & Beauty” au prezentat colecţiile şi tendinţele sezonului de primăvară-vară 2014.

În această primavară, se poartă genele cu volum maxim, dar cu un aspect natural. Acest efect se numeşte Hollywood Eyelashes şi se poate obţine cu ajutorul tehnicilor 2D si 3D. Efectul obţinut este o privire senzuală şi dramatică. Hollywood Eyelashes este recomandat în special femeilor care au genele naturale subţiri. Giulia a optat pentru acest tip de gene şi s-a arătat impresionată de rezultatul final.

O altă tendinţă a acestui sezon, este procedul Two Tone Eyelashes. Sunt gene formate
din două culori, la bază negru, iar la vârf se poate opta pentru una dintre următoarele culori: mov, roşu, verde sau cappuccino. Aceste gene pun în valoare culoarea ochilor şi formează un contur perfect al pleoapei superioare, efectul obţinut fiind acela de eyeliner.

“Recomand tuturor extensiile de gene fir cu fir, pentru că sunt singura metodă semipermanentă de pus gene, având o perioada de rezistenţă mare ( 3 – 7 saptamani). Rezultatul este unul uimitor: genele  arată foarte natural, sunt comode, nu se simt, nu necesită mascara şi foarte important,
nu dăunează sănătăţii şi nu provoacă alergii. În plus, formele genelor sunt personalizate, astfel încât să corecteze defectele ochiului şi să vă scoată în evidenţă toate atuurile
. De asemenea, extensiile de gene reduc vizibil aspectul de oboseală, cearcane şi riduri”, a declarat Tabya, proprietara salonului, stilist de gene cu o experienta de 3 ani.

În cadrul evenimentului a avut loc şi o prezentare de modă a casei Loulou,  piesa centrală a colecţiei fiind purtată de Nicole Cherry.

La eveniment a fost prezent şi doctorul Renert Gad, expert în realizarea tuturor tratamentelor de estetică medicală, întinerire şi modelare facială. Acesta a prezentat cele mai eficiente tratamente şi, totodata, cele mai noi tehnici şi proceduri utilizate în chirurgia plastică.

“Tabya Eyelashes & Beauty “ deţine şi o academie de formare profesională a stiliştilor de gene. Boutique Concept Store-ul mai oferă  servicii de hair styling, cosmetică, masaj şi manichiură/pedichiură.

La final si poza mea impreuna cu Tabya… pe care o pot trece la „tinute neinspirate” sau „asa nu” :D… adica eu am ales o tinuta de cocktail mult prea sobra si prea batranicioasa pentru mine. Iar machiajul se vede ca l-am facut pe fuga. Chiar astept si comentariile voastre, cum as fi putut accesoriza rochia.

Vezi articolul original aici.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *