Blog

Aplicarea genelor. Forme, lungimi, grosimi si curbe

Daca te-ai decis totusi sa faci o schimbare LOOK-lui tau si indeosebi ochilor tai, atunci afla mai multe informatii despre procedura de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir (tehnologie japoneza), forme, curbe si lungimi.

Aplicarea genelor

Aplicarea genelor va dura intre 90 -120 minute, depinde de densitatea genelor tale naturale. Este singura metoda semipermanenta existenta. Procedura consta in lipirea genei false de geana ta naturala cu ajutorul unui adeziv hipoalergenic ( NEICHA, www.neicha.ro) la 0.5 mm distanta de pleoapa. Se aplica pe toate genele naturale mature, cele in mici sunt lasate sa creasca in continuare. In comparatie cu extensiile aplicate in smocuri ( buchetele) ,extensiile fir cu fir sunt de durata, naturale, flexibile, practice, rezistente la apa, usoare, iar in cazul in care cade o geana, nu va ramane spatiu gol. Fiindca adezivul este lichid si de culoare neagra, acesta nu se va observa, gene vor arata ca si cum sunt ale tale. La un singur ochi se lipesc aprox. 80 – 120 de gene.

Rezistenta genelor

Rezistenta genelor se datoreaza alegerii corecte a lungimelor si grosimelor potrivite genelor naturale. Cu cat grosimea genei false este mai apropiata de cea naturala, cu atat vor rezista mai mult extensiile si nu va exista nicio sansa ca greutatea celei false sa afecteze pe cea naturala.

Forma ochilor poate fi schimbata datorita diversificarii lungimelor de gene ( 8 -15 mm). Cele mai solicitate forme sunt:

–    Forma Papusa – forma perfecta pentru un volum maxim, este recomandata acelor femei care doresc un efect spectaculos de papusa. Recomandat doamnelor care au deja forma ochilor alungita si migdala.
–    Forma Vulpita – este recomandata doamnelor cu ochii foarte rotunzi, ca sa alungim aspectul ochilor si pentru doamnele cu ochii adanciti. In aceasta forma se folosesc cel putin 3 lungimi. Cele mai lungi se vor folosi pentru extremele ochilor, iar pe interior cele mai mici.
–    Forma Clasica – se va pastra forma naturala a genelor, astfel scopul extensiilor de gene va fi doar de contur, culoare, volum  si curbura.

Grosimi gene

Grosimile genelor alese au o importanta deosebita, deoarece scopul nostru este sa nu ingreunam geana naturala si sa o pastram sanatoasa. Extensiile fir cu fir trebuie sa fie usoare, comode, sa le simti ca si cum sunt ale tale naturale. La Tabya Eyelashes & Beauty ( Primul Eyelashes Concept din Romania) folosim urmatoarele grosimi: 0.07mm, 0.1mm, 0.12mm, 0.15mm, 0.18mm si 0.20mm  ( Neicha Premium Eyelashes).

Dupa aplicarea veti fi informat de lashmakerul d-tra despre cum trebuie sa aveti grija de gene, ca sa le purtati cat mai mult timp. La intetinere se curata bine ochii si se indeparteaza genele ramase, iar dupa, se vor inlocui cu cele noi. Intretinerea se face la 3 – 4 saptamani ( ten normal), 2-3 saptamani ( ten gras/mixt), 4-5 saptamani ( ten uscat).

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *