Blog

Extensii de gene fir cu fir clasice sau cele 2D?

Tehnica de extensii  gene fir cu fir clasica presupune lipirea cu ajutorul adezivului special ( Neicha: adeziv hipoalergenic, sau mega bonding , super +, perfect S), a unei gene false pe o geana naturala. Rezultatul final poate fi unul atat natural, cat si unul mai extravagant. Efectul dorit se alege impreuna cu clientul, se va tine cont de densitatea genelor naturale, grosimea si lungimea acestora.  De la o persoana la alta efectul va fi foarte diferit, deoarece fizionomia si forma ochilor este diferita .

Tehnica de extensii gene 2D presupune acelasi  mod de aplicare ca si la fir pe fir, doar ca pe un fir natural se vor aplica 2 gene false, conditia fiind ca virfurile genelor false sa “priveasca” in doua directii diferite . Va intrebati daca cumva tehnica 2D va afecteaza si va ingreuneaza geana naturala? Raspunsul este NU! Deoarece specialistii de la Tabya Eyelashes & Beauty ( reprezentantii exclusiie in Romania  a brandului Premium in extensii de gene – NEICHA), vor folosi pentru aceasta metoda gene mai subtiri si mai fine decat in cazul aplicarii fir cu fir. Astfel  echilibram greutatea genelor false pe cele naturale.

Cui sunt recomandatate extensiile 2D:

  • Persoanelor care au genele foarte rare si firave, cu 2D volumul genelor va fi dublu, astfel vom obtine o privire seducatoare si un contur bine definit al ochilor.
  • Persoanelor care doresc  gene foarte dese, spectaculoase, de scena.

La 70% din femei, extensiile de gene 2D rezista mai mult, asfel multe cliente ajung la intretinere chiar si la 5-6 saptamani.

Persoanelor cu gene foarte dese si groase, nu vom recomanda tehnica 2D, deoarece efectul spectaculos se poate obtine usor prin aplicarea unui singur fir fals pe cel natural.

Va asteptam cu mare drag sa incercati oricare din aceste metode de aplicare de gene. Cu singuranta ve-ti ramane multumite de recomandarile specialistilor nostri.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *