Blog

Extensiile de gene cu efect de eyeliner: lifting pentru ochii tai!

Dorinta femeilor de a renunta la creion si eyeliner, a dus la aparitia unei noi solutii extraordinare.

Secretul extensiilor de gene cu efect extrem de lifting consta in curbura firelor de matase sintetica, fir dupa fir se impletesc pe genele naturale dandu-le un aspect superb de gene Perfecte, cu care din pacate nu toate am avut norocul sa ne nastem.

Curbura Speciala pentru acest efect copiaza cu exactitate litera “L”, la randul sau aceasta curbura are si ea mai multe efecte si subcurburi. Un “L” cu codita mai dreapta „L” sau mai curbata” L+”, sau un L cu codita mai lasata sau mai ridicata, in total ne bucuram de 4 variante care ne dau acel efect nemaipomenit si in acelas timp sunt putin diferite la aspectul final.

Client fiind iti va fi greu sa te decizi care din cele 4 subcategorii de curburi sa alegi, de aceea sfatul nostru este sa ai incredere in specialistul care iti va confectiona pe ochi aceasta “opera de arta”, ca daca tot ai ajuns la el, inseamna ca te astepti sa fie unul cu experienta si sa faca alegerea potrivita ochilor tai.

Ok, am obtinut acea intensitate la baza ochiului, de linie neintrerupta ( mai ales daca ai optat pentru volum 2-3D), nu mai ai nevoie de creion, asta este tot? Nu! Extensiile de gene L au o calitate exceptionala de a oferi si un efect de lifting, de ridicare a ochiului. Asa ca daca esti una din persoanele care au coltul extern al ochiului putin cazut (aspect de ochi tristi), formula ideala este sa alegi extensiile de gene cu efect de eyeliner L.

Daca ai ales miraculoasa curbura L, iti recomandam sa te abtii de la lungimi mari. Te intrebi de ce? Datorita curburii, dupa aplicare, acestea par mai lungi decat curburile B si C, de aceea prima incercare trebuie sa fie cu lungimi modeste, ca sa nu avem un soc dupa procedura.

Curbura L se aranjeaza frumos pe conturul ochiului in combinatie si cu alte curburi, insa acest lucru tine doar de maiestria stilistului, asa ca fiti atenti pe cine alegeti pentru un asfel de experiment.

Extensiile de gene cu efect de eyeliner pot fi adaptate pentru toate tehnicile de volum: fir cu fir clasice 1D, 2D, Russian Volume 3-6D, Hyper Volume 9-12D. Cat de dese le doresti in final, alegerea iti apartine. Aici ai un articol informativ despre tehnicile de volum: http://tabya.ro/volum-colosal-pentru-extensii-de-gene-fir-cu-fir/

Un avantaj, ce merita de luat in serios, este ca peroanele care se machiaza cu fard pe pleaopa, vor fi surprinsi ca extensiile de gene nu mai sunt un obstacol pentru a face acest lucru, deoarece distanta de la pleoapa pana la gene este una mai mare, spatiul pentru a “dansa” cu pensula magica de make-up va fi unul mai accesibil.

Cui nu-i recomandam extensiile de gene cu efect de eyeliner:

Persoanele cu genele naturale ondulate, fire care cresc in diferite directii, din pacate aceste persoane nu vor putea sa se bucure de rezistenta acestor gene, prinderea nu va fi una stabila, chiar daca adezivul este de ultima generatie!

Deasemenea sa se abtina de la curbura L si persoane cu genele extrem de rare, sau cu goluri ( in urma smulgerii ). Aceste persoane nu vor observa nici un efect de eyeliner, mai degraba efectul va fi unul intererupt.

Rezistenta acestor extensii difera in functie de structura genei naturale si variaza inte 3 -4 saptamani.

Persoane Publice indragostite de genele cu efect de Eyeliner: Giulia, Lidia Buble

Pentru fixare si intinsificarea extensiilor de gene folositi Neicha Magic Black Coating sau cel de la O’clair! Il puteti achizitiona imediat dupa procedura, in receptia salonului nostru.

Va asteptam la Tabya Eyelshes & Beauty, unde maestrii genelor vor personaliza extensiile de gene cu mare drag si vor oferi privirii un aspect de Diva!

Vezi VIDEO de la Evenimentul de Lansare a Extensiilor de gene cu Efect de Eyeliner  si primei reviste informative despre frumusete lansata de un salon de infrumusetare ( revista online gasesti AICI ), care a avut loc in toamna 2015

Toate produsele pentru aplicarea, intretinerea si ingrijirea extensiilor de gene sunt exclusiv Tabya Lashes, Neicha si O’clair , lideri mondiali in domeniul LashMaking.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *