Blog

Revin la intretinerea extensiilor de gene!

Ti-ai aplicat extensii de gene si de ceva vreme te-ai acomodat cu ele, au inceput sa devina parte din diminetele tale cand te trezesti deja perfecta, ca si machiata, nu-ti mai trebuie decat un blush, un ruj si esti gata. Au trecut cateva saptamani iar aspectul genelor tale incepe sa fie unul mai natural si cu o densitate mai mica. Nu te speria, din pacate nimic nu este vesnic si acest lucru inseamna ca trebuie sa revii la intretinere ca sa ai genele tale perfecte in permanenta, iar tu sa te bucuri neincetat de ele.

Ce se intampla la intretinere si ce modificari putem face atunci? Sunt intrebari obligatorii care isi pun toate femeile dependente de acest truc de infrumusetare.

Dupa ce ai plecat de la cabinet cu noile gene aplicate, plina de fericire si incantata ca urmatoarele poze pe care le vei face vor fi de vis si fara machiaj, ti-au fost explicate si niste reguli de ingrijire acasa , speram ca ai fost atenta, pentru ca aspectul lor depinde de tine in urmatoare saptamani.

Cand vine momentul sa te programezi la intetinere?

In momentul cand extensiile de gene incep sa cada una cate una vei observa ca unele cad cu geana ta naturala iar altele fara. Este simplu, genele tale naturale se regenereaza si in momentul cand cad,  pentru ca le-a venit vremea, vor cadea impreuna cu geana falsa, care fiind de culoare neagra intensa si curbata o vei vedea imediat pe perna ta. Cand geana falsa cade fara cea naturala, inseamna ca s-a desprins pentru ca: adezivul incepe sa-si pierda din rezistenta, ai tenul gras, nu ai demachiat suficient de bine sau ai folosit lotiune pe baza de ulei sau pur si simplu nu a avut o aderenta suficient de buna de la bun inceput. Indiferent cum va incepe acest proces tu nu vei ramane fara gene naturale nici intr-un caz, acestea se regenereaza in continuu iar despre acest lucru poti citi aici . De aceea intretinerea se va face la 3-4 saptamani iar tu vei avea genele impecabile si pregatite pentru evenimentele spontane!

Ce se intampla la intretinere? 

Intretinerea este interpretata in mod diferit de diferiti lash stilisti. Pentru unii este o doar completare, pentru altii o reaplicare. Stlistii Tabya Eyelashes & Beauty au aceste 2 servicii ( completare si intretinere ) separate.

O completare, inseamana sa adaugi extensii pe genele naturale libere fara sa intervii in lucrarea anterioara. Insa la intretinere genele sunt curatate foarte bine, se indeparteaza extensiile crescute de la baza ( am vorbit ca genele naturale se regenereaza, cresc incontinuu, atfel dupa cateva saptamani extensiile vor ajunge la o distanta de pleoapa cam la 3mm sau chiar 4mm) se curata si zona de printre gene, desi apa este cel mai eficient degresant, de aceea inainte de procedura e bine sa le faci un dus cu spuma demachianta.  Dupa ce genele sunt bine curatate, vor ramane doar cateva extensii, si anume acelea care nu au crescut, care sunt rezistente si aranjate corespunzator. Urmeaza degresarea cu Neicha Primer si reaplicarea extensiilor pas cu pas ca la aplicare.

Ce putem modifica la intretinere? 

La intretinere putem modifica forma, tehnica de volum dar nici decum curbura. Ca sa modificam curbura este nevoie de indepartarea totala a extensiilor de gene ramese si apoi sa urmeze o noua aplicare.

Tehnica de volum poate fi diferita de la o intretinere la alta in functie de dorinta si evenimentele din viata ta. Despre tehnici de volum gasesti un bagaj de informatii aici. 

Formele extensiilor de gene la fel sunt extrem de importante si chiar o alegere complicata. Astazi exista extrem de multe forme si combinatii intre ele, ca sa poti personaliza fiecare lucrare in functie de fizionomie. Uneori sa ajungi la forma ideala iti trebuie mai multe intretineri pana te regasesti. Asa ca daca la prima sedinta, ceva nu ti-a placut in extensiile de gene, e posibil sa fie forma de vina. Si nu pentru ca stilistul ar fi de vina, el alege forma in functie de niste reguli de specialitate, posibil sa nu va inteleaga stilul de la bun inceput, sau dvs sa va doriti ceva care pe ochii dvs sa nu iasa la fel. Aceasi forma aplicata la 100 de femei, nu va arata niciodata la fel, din fericire suntem atat de diferite, de aceea acest domeniu este unul extrem de delicat si personalizat. Asa ca mai dureaza cand se aseaza pe ochii dvs „perfectul” pe care l-ati visat.

Cat dureaza intretinerea extensiilor de gene ? 

Procedura poate dura diferit in functie de stilist, complicitatea lucrarii, tehnica de volum sau schimbarile pe care doriti sa le faceti, cat si numarul de saptamani trecute de la aplicare. De aceea la Tabya Eyelashes & Beauty, timpul rezervat este de 2 ore atat pentru aplicare cat si intretinere ( Atentie: acest timp se scurteaza in cazul in care intarziati, procedura se realizeaza pana la aparitia urmatorului client, de aceea este important sa fiti punctuala pentru un rezultat de exceptie!)

Atat dupa aplicare cat si dupa intretinere regulile de ingrijire sunt valabile iar primele 48 de ore sunt „sfinte”! 

Va asteptam la intretinere intre 3-5 saptamani, daca depasiti aceasta perioada, rezistenta adezivului pe extensiile ramase va fi scazuta de aceea trebuie indepartate total si aplicate din nou.

Mai multe detalii, articole utile, poze si preturi gasiti pe www.tabya.ro

Va multumim pentru incredere si va asteptam din nou la Tabya Eyelashes & Beauty!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *