Blog

Am Sarbatorit 10 Ani de Tabya Lashes cu o Veste Rea si Una Buna

23 Octombrie 2023 a fost o zi plină de semnificație, am sărbătorit o dată remarcabilă pentru Brandul Tabya Lashes10 ani de la înființare.

Tabya Lashes a devenit un Brand inovator în domeniul extensiilor de gene, cu o experiență considerabilă în oferirea celor mai bune servicii de înfrumusețare și produse specializate. Începând cu un salon de înfrumusețare, ne-am extins și am înființat – Tabya Lash Academy, care este prima Academie Autorizată de Ministerul Educației și Solidarității din România, dedicată instruirii profesionale din industria extensiilor de gene fir cu fir.

Cu toate acestea, odată cu Aniversarea celor 10 ani, am luat o decizie șocantă pentru foarte multe cliente care sunt îndrăgostite de serviciile salonului Tabya Eyelashes&Beauty. În timpul evenimentului aniversar Tabya Beauty Event, care a adunat peste 150 de invitați, am anunțat închiderea ușilor SALONULUI.

A fost o decizie grea, dar este timpul să mergem mai departe și să răspândim pasiunea noastră pentru extensii de gene cu lumea întreagă.

Noul Proiect Îndrăzneț, este o Rețea Internațională de Stiliști Francizați Tabya Lashes, cunoscut și ca Tabya Lash Studios. Această inițiativă își propune să aducă arta extensiilor de gene la nivel global, oferind stiliștilor talentați posibilitatea de a se alătura unei comunități de profesioniști dedicați frumuseții. Această rețea de stiliști francizați va primi acces la cunoștințele și experiența acumulată de-a lungul celor 10 ani de experiență Tabya Lashes. 

Stiliștii Francizați Tabya sunt un nou standard de calitate în domeniul extensiilor de gene, iar clienții îi vor putea găsi ușor AICI . 

Dar toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu spațiul unde a fost cândva salonul Tabya Eyelashes & Beauty? 

Din 2024 în acel spațiu vom extinde activitatea Tabya Academy, acesta va fi transformat într-un Imens Centru Educațional Beauty cu o diversificare de cursuri, de la începători până la formatori, în domeniul extensiilor de gene, laminare, stilizare sprâncene. În plus Academia deja oferă cursuri de marketing, bussines couch și educație financiară pentru stiliști. Cei mai buni cursanti din Romania si Internationali pot deveni si ei Stilisti Francizati Tabya Lashes iar mai multe despre acest proiect Stilistii pot gasi AICI.

În semn de mulțumire pentru clienții noștri fideli produselor profesionale Tabya Lashes si alte branduri distribuite pe www.tabyalashes.com, am decernat trofee „Top 100 Clienti Tabya Lashes 2023”. Aceștia au fost aleși în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate în ultimii 2 ani de pe Platforma Tabya Lashes Shop sau fizic în magazinul nostru din București.

Pentru cei care nu au reușit să intre în categoria Top 100 Clienti in 2023, avem o veste bună. A început numărătoarea inversă pentru 2024. În funcție de comenzile tale timp de 1 an, până Octombrie 2024, sumele cumulate cu cele mai valoroase cumpărături, vor intra automat în Top 100 Clienti 2024.

Au fost nominalizați și cursanții Academiei în Categoria „Top 100 Cursanti Tabya Academy”, selecția s-a făcut pe baza numărului de cursuri și performanțelor în Industria Extensiilor de Gene, Laminare și Stilizare Sprâncene.

 

Evenimentul Grandios s-a sfârșit cu un Tort Aniversar și focuri de Artificii impresionante. Însă surprizele nu s-au terminat aici… Giulia a urcat pe scenă pentru a primi Premiul Special „Top Partner Tabya Lashes” și după a dat START petrecerii. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *