Blog

Un real Succes: Lash Meeting Bacau

18 Septembrie a fost o data istorica pentru stilistii de extensii de gene din Bacau

A avut loc prima conferinta dedicata industriei de extensii de gene organizata de Distribuitorul Local al Brandului Tabya LashesIulia Ivas.

Lash Meeting Bacau 2023 a adus pe scena 5 speakeri dedicati meseriei printre care: Tabya Tabuica, Nathalie Sirbu, Ioana Puiu, Daya Matasaru si Organizatoarea evenimentului, Iulia Ivas. 

Diversitatea de subiecte, de la tehnici, efecte si pana la promovare si cresterea veniturilor au impresionat publicul pofticios de informatii si actualizari din domeniul extensiilor de gene.

98% dintre Participante au luat parte pentru prima data la un astfel de eveniment profesional iar feedbackul lor a fost unul peste asteptarile organizatorului.

50% din participante au ramas atat de impresionate incat urmaresc cu mare atentie cand si unde va fi urmatorul eveniment de acest tip. Nu a ramas in urma nici dorinta de a participa la competitii in domeniu si de a se lansa pe piata nationala in calitate de stilisti dedicati si traineri recunoscuti. 

Participantele s-au bucurat de cadouri din partea sponsorilor, au savurat bauturi sofisticate, au socializat cu pofta si s-au bucurat de fiecare moment din cadrul conferintei. 

Daca va intrebati cine este “nasa” acestui eveniment si cine i-a dat numele de Lash Meeting – este nimeni alta decat Tabya Tabuica care a promis ca revine cu cea mai mare placere si la anul. 

Secretul succesului in industria Beauty este sa evoluezi, sa inveti lucruri noi, tehnici si metode care imbunatatesc vizibil lucrarile si aduc bucurie din ce in ce mai mare clientelor. Participarea la astfel de evenimente este importanta si pentru notorietate si pentru socializare, caci nu este secret ca stilistii de extensii de gene formeaza cea mai prietenoasa comunitate din industria infrumusetarii si dau “tonul” evenimentelor de exceptie in acest domeniu. 

Cei a caror “pofta” de noutati si strategii nu s-a stins la o saptamana de la Lash Meeting sunt invitati in Bucuresti la Tabya Beauty Event, evenimentul aniversar cu o conferinta speciala si o gala a premiilor cum nu s-a mai intalnit. Mai multe detalii le gasiti AICI.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *