Blog

TOP LASH CAMP 2023

Luna August marcheaza un moment important pentru industria beauty, fiind deja o traditie pentru desfasurarea celui mai mare eveniment, Top Lash Camp. Ajuns in acest an la cea de a 5-a editie, a fost desigur plin de nenumarate surprize pentru participante. 

Top Lash Camp a fost si este o rampa de lansare pentru mii de specialisti din acest domeniu si totodata creeaza conexiuni si parteneriate de lunga durata, ce contribuie la dezvoltarea intregii industrii. Anul acesta evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile pline.  

Prima zi a fost dedicata in exclusivitatea conferintei ce a avut in prim plan cei 14 speakeri nationali si internationali, ce au urcat pe scena pentru a prezenta subiecte din toate domeniile de interes pentru fiecare lash & brow artist. De la Afaceri, Finante, Tehnici si Tendinte, Management si Gestiune, pana la Promovare si Marketing, Psihologie si Vanzari. Toate aceste notiuni reprezinta un avantaj pentru a intelege abordarea corecta si a putea realiza o dezvoltare benefica pentru fiecare participant.

Cea de a doua zi a inceput cu cea mai mare provocare pentru stilistii cu experienta ce au fost nominalizati ca Workshop Speakeri si au realizat live, in acelasi timp, 10 lucrari fabuloase la alegerea participantelor Top Lash Camp, prin vot. Astfel au putut interactiona direct cu speakerii, pentru a pune intrebari si a urmarii fiecare pas pentru realizarea unor lucrari perfecte. Toate participantele au plecat foarte impresionate de aceasta experienta si cu un bagaj plin de noutati, gata de a le pune in aplicare. 

Spre finalul zilei participantele au revenit la locatie pregatite de Gala Premiilor mult asteptate, urmata de o mega petrecere. Aceasta a fost cea mai asteptata seara a evenimentului. Momentul in care a fost sarbatorit succesul si profesionalismul, unde castigatoarele competitiei au fost premiate, iar participantele au avut ocazia sa voteze si ele Partenerii Preferati, Afaceri Beauty, Oameni de succes, Traineri si Speakeri, Branduri si Mentori. La Top Lash Awards a plouat cu bucurie si emotie, sentimente ce au marcat un eveniment intens si cu o desfasurare impecabila.

Urmatoarea mare intalnire se anunta la Bucuresti la Tabya Beauty Event. Evenimentul aniversar cu o conferinta speciala sustinuta de Tabya Tabuica si o gala a premiilor cum nu s-a mai intalnit. Mai multe detalii gasiti AICI.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *